vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

11jul22:00

”Jeg var edderkodylme heldig.”

Første gang kan være lykkens gang

Ung fyr i 30’erne fra Haderslev fik lidt af et chok, da tre ens 25års jubilæumssymboler dukkede op på hans skrabelod. Gevinsten var på 25.000 kr. hver måned i 10 år, havde han på ingen måde forventet, da han gik ind på Danskespil.dk

”Jeg var edderkodylme heldig.” 

Sådan lyder ordene fra den glade vinder af 25.000 kr. hver måned i 10 år, efter han har skrabet Quicks 25års Jubilæumsskrabespil. Egentlig skulle han slet ikke købe et skrabespil, men lige pludselig sad han der alene foran computeren, og han vidste ikke, hvad der var op eller ned.

Jeg ville ind og købe en Eurojackpotkupon, men så så jeg det der 25års jubilæumslod, og så tænkte jeg, at det snupper jeg da lige på vejen. Så skrabede jeg, så kiggede jeg – og kiggede igen. Jeg kunne ikke tro det. For der stod, at jeg havde vundet 3 mio. kr. – altså 25.000 hver måned i 10 år, siger vinderen.

Selvom han ikke troede på det til at starte med, så var han ikke sen til at sørge for, at den gode nyhed ikke forsvandt igen.

Jeg var helt alene hjemme, for min kone var ude, så jeg sad bare og stirrede på computeren, og så sørgede jeg også lige for at få et screenshot eller 10, griner vinderen.

Morgenen efter ringede han ind til Danske Spil for at blive helt sikker på, at den var ”god nok”, men det var den, og den første check med 25.000 er kommet ind ad døren her til den 1. juli.

Det er helt vildt. Naturligvis troede jeg på det, da jeg havde talt med jer inde hos Danske Spil, men det er ligesom det først bliver helt rigtigt, når man har de første penge på kontoen. Jeg fatter ikke mit held. Det er første gang, jeg prøver det her skrabespil, og så vinder jeg. Første gang var virkelig lykkens gang, siger vinderen. 

Selvom hans kone også lige skulle overbevises om, at det ikke var noget, han fandt på, tror de nu begge på, at heldet rent faktisk ramte dem. De ekstra 25.000 kr. om måneden skal både forsøde tilværelsen og måske blive til et større hus.

Det er en ret ekstravagant bonus, jeg får ind ad døren hver måned nu, og det skal da nydes med lidt flere rejser og måske lidt mere luksus. Men en del af det skal også spares op. Vi vil gerne have et større hus, og den opsparing er lige pludselig noget lettere at få startet, fortæller den glade vinder.

Men hvad så med hans egentlige formål på Danskespil.dk, den heldige aften? Hvordan gik det med det?

Jeg købte også en Eurojackpotkupon samme aften, og da vandt jeg 54 kroner eller sådan noget, men jeg havde nok også været heldig nok for den aften, griner vinderen. 

Du kan selv prøve at spille 25 års jubilæum her:

SPIL NU