vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

27apr13:04

Kvinde fra København vandt 100.000 kr. på sit første Mini Quick skrabelod

En heldig kvinde i 40’erne vandt i weekenden 100.000 kr. på et Mini Quick skrabelod.

”Min plan var egentlig bare at oddse lidt på nogle superliga kampe, men pludselig skulle jeg prøve en Mini Quick,” fortæller kvinden.

Beslutningen om at købe en Mini Quick viste sig jo at være meget god idé. 

”Planen var jo bare at oddse på et par forskellige Superliga kampe, men jeg havde lidt held i sprøjten, og valgte så at prøve en Mini Quick,” fortæller kvinden da Danske Spil får fat på hende, og tilføjer:

”Man har jo altid råd til at bruge 10 kr. på et skrabelod, og derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt at prøve en Mini Quick. Det er egentlig første gang jeg prøver det, så man kan roligt sige, at Mini Quick og jeg taler samme sprog,” fortæller den grinende vinder.

Da kvinden fandt ud af, at hun havde vundet, var hun mildest talt chokeret.

”Jamen jeg blev fuldstændig handlingslammet, da jeg fandt ud af, at jeg havde vundet. Jeg tror egentlig bare, jeg kiggede på skærmen et stykke tid. Da det så gik op for mig, ringede jeg til min datter. Det sjove er jo, at hun blev lige så handlingslammet. Vi var to handlingslammede og ekstremt glade damer,” fortæller den glade vinder.

Da nyheden havde bundfældet sig, var kvinden hurtig til at finde ud af, hvad gevinsten skal bruges på.

”Først og fremmest skal jeg have fixet et par enkelte ting på min bil. Så skal jeg ud at rejse, og selvfølgelig skal min datter og jeg selv forkæles,” slutter den glad