vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

22mar23:00

Vandt 10.000 kr. hver måned i 10 år: "Det er jo en drøm, der er gået i opfyldelse"

54-årige Egon fra Grindsted har været så heldig at vinde 10.000 skattefri kroner hver eneste måned i de næste ti år. Det gjorde han på skrabeloddet Million Quick. Loddet købte han i slut februar hos Bladcentralen på Birketorvet i Grindsted. Han skrabede det dog først ugen efter, fortæller han til Danske Spil.

- Det var en fredag efter spisetid. Min kone var på vej i bad, og så kom jeg i tanke om, at jeg havde et skrabelod, jeg endnu ikke havde skrabet. Du ved, det er sådan en ting, man gør noget særligt ud af. Egentlig fokuserede jeg mest på engangsbeløbet, som var gevinst på en million kroner. Så da jeg pludselig havde skrabet tre ens felter med 10.000 blev jeg helt paf.

Egon råbte straks til sin kone: ”Vi har vundet”, og hun kvitterede med et let irriteret "årh hold op”, da hun synes, han har spenderet lidt for mange penge på skrabelodder i forhold til, hvad der er økonomisk er kommet retur. Parret har aldrig før vundet mere end 50 kroner.

- Men nu kan hun jo se, at tålmodighed betaler sig, siger den heldige vinder med et grin.

I al sin overraskelse kom Egon ved hurtig hovedregning først frem til, at gevinsten var på 120.000 kroner. Men der var konen lidt mere kvik i sin udregning.

- Ja, hun regnede jo hurtigt efter og kom frem til, at det jo er 1.2 millioner i alt. Det er jo som en drøm, der er gået i opfyldelse, lyder det.

Da Egon jo skrabede loddet en fredag aften, måtte parret gå hele weekenden, før loddet kunne indleveres til banken.

- Det var altså noget nervepirrende, for hvor skal man lige gemme sådan et. Jeg kan sige så meget, at vi havde den med i tasken, som vi holdt godt fast på, uanset hvor vi gik. Man føler jo at alle kan se på en, at man går rundt med over en million på sig, siger han og fortsætter:

-Og den kom også med ind i soveværelset om natten. Det var ikke meget søvn, vi fik. Man ligger jo og tænker på alle de muligheder, man pludselig har. Det er jo nærmest en ekstra månedsløn.

I første omgang ville parret kun fortælle den nærmeste familie om gevinsten. De inviterede derfor deres tre børn til middag den kommende uge, hvilket var lidt usædvanligt på en hverdagsaften.

- Det var jo en speciel nyhed, vi skulle overbringe. Så vi havde taget lidt finere tøj på end normalt og havde bestilt mad udefra. De startede med at joke med, om vi havde vundet i Lotto. Så de havde luret, at der var noget i gærde.

Børnene synes, det var fantastisk, at deres forældre havde vundet. Så familien havde en dejlig aften med børn og børnebørn, som Egon fortæller, også skal have glæde af pengene.

Egon fortæller, at han siden har tænkt på, at han ikke har noget imod at stå frem som vinder.

-Det er jo ikke sådan, at vi har vundet flere millioner. Og pengene kommer lidt efter lidt. Så jeg tror ikke, vi får nogle problemer med, at folk ved det, siger han.

Foreløbig er noget af den første udbetaling gået til en ny opvaskemaskine. Og Egon drømmer også om en charterrejse i nærmeste fremtid, ligesom gulvtæpperne i stuen skal skiftes. Men først er der en vigtig begivenhed i familien som skal fejres.

-Min datter skal giftes til maj, så der skal vi ud og købe fint nyt tøj. Gevinsten kunne simpelthen ikke være kommet på et bedre tidspunkt, lyder det.

Du kan selv prøve at spille Million Quick her:

SPIL NU