Dyk ned i Spillehjørnets spilmenu

 

På Spillehjørnet har vi massevis af sjove spil for enhver smag. Vores spilmenu indeholder både populære kabalespil og fællesskabsspil med kort og terninger, klassiske enarmede tyveknægte og hyggelige spil med en fortælling tilknyttet.

Hvis du har mod på at prøve ét af vores spil med en historiefortælling, er Fortress Charge unægtelig et godt bud, og et spil som vores værtinde Lone varmt kan anbefale.

Spil nu

Erobr gevinstfulde slotte

 

I Fortress Charge skal du alliere dig med de mange heltekarakterer, der hver besidder særlige evner eller bærer våben. Bevæbnet med deres attribut forsøger de at nå frem til slottene, der venter for enden af korridorerne. På deres vej møder de dog forhindringer, som de skal passere, før de kan indtage de gevinstfulde slotte.

Hver gang du rammer én af de forskellige helte i spillet, vil deres vej mod slottet blive sløret og der vil derefter blive vist én forhindring ad gangen. For at heltekrigerne kan besejre og passere de forskellige modstandere og forhindringer de møder, kræver det, at deres attribut kan hjælpe dem forbi. De vil kunne møde alt fra giftige skorpioner og frygtindgydende trolde til dødbringende stenblokader.

Er du klar til at tage kampen op?

Spil nu

Så lad kampen om slottene begynde!