Spillehjørnet - når du trænger til en pause

 

Velkommen til hele Danmarks hyggelige spillested, Spillehjørnet, der er Danske Spils helt egen spillekrog.
Spilkataloget på Spillehjørnet er spækket med alt fra populære kabalespil og fællesskabsspil med kort og terninger til klassiske enarmede tyveknægte og andre sjove spil med en lille fortælling tilknyttet.

Gå på opdagelse i spilmenuen

 

Vores humørløftende værtinde Lone byder dig velkommen indenfor hos Spillehjørnet. Lone ved, at det sommetider kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal give sig i kast med. Heldigvis kan hun, med sit årelange kendskab til spilmenuen, altid lange et par forslag over disken.

  • Er du til hyggelige fællesskabsspil eller kabalespil er Yatzy, Hjerterfri, Backgammon og 7-kabale lige til højrebenet. Du kan vælge enten at spille mod andre Spillehjørnet-spillere eller computeren.
  • Er du mere til klassiske enarmede tyveknægte er Fire Joker og Big Win 777 helt sikkert noget for dig.
  • Er spil med en lille historiefortælling mest dig, vil Spillehjørnet-spillene Fortress Charge og Riddle Reels falde i din smag.

For tiden er Lone selv mest til den nostalgifremkaldende automat Fire Joker, der tager hende tilbage til hendes unge dage i forlystelsesbyen over dem alle, Las Vegas.

Spil med ro i maven på Spillehjørnet

 

Vores rådvilde ven Roland er stamgæst på Spillehjørnet. Her kan han få sig en underholdende pause fra hverdagens små bekymringer. Roland bekymrer sig om vidt og bredt heriblandt sin online sikkerhed. Han var derfor ikke meget for at bruge sit NemID, da han skulle oprette en konto i tidernes morgen.
Lone var dog hurtig til at berolige ham, for på Spillehjørnet vægter vi din online sikkerhed højt.

Som en del af Danske Spil, der er Danmarks ældste og største spilselskab, garanterer vi, at du med ro i maven kan spille nemt og sikkert hos os. Og det er naturligvis helt uden, at du behøver at grave dybt i portemonnæen.

Så begiv dig ud i ét af vores mange sjove spil helt uden bekymringer og med ro i maven. Du kunne starte ud med enten Lones eller Rolands yndlingsspil, der er Eye of the Kraken
God fornøjelse. 

Prøv et af vores mange sjove spil

Slå vejen forbi Spillehjørnet