Artiklen forsætter nedenfor

Bliv tryllebundet i

Kleopatras Dagbog

 

Den sagnomspundne dronning af oldtidens Egypten genopstår i vores helt eget nye spil Kleopatras Dagbog.

Spillet er skabt i Spillehjørnets ånd og byder på en medrivende historiefortælling, massevis af sjove bonusfunktioner, en mulighed for at spille med for 0,10 kroner og ikke mindst en historisk høj start-jackpot på hele 500.000 kroner.

Når jackpotten bliver udløst, vil den genstarte på 100.000 kroner.

Prøv det nye spil

Få adgang til Kleopatras hemmelige dagbog

 

Kleopatra var en mægtig herskerinde, og hendes dagbog gemmer på talrige hemmeligheder, som du kan få adgang til ved at samle nøgler. 3 eller flere nøglesymboler i en vinderkombination fjerner én af i alt 3 låse fra dagbogen. Når alle 3 låse er væk, vil et indlæg fra kapitlet blive læst op, og du vil blive tildelt gratis spins.

Når du har læst alle 40 indlæg i et kapitel, tager du hul på et nyt, som vil omhandle en afgørende karakter i hendes liv. Denne karakters højtbetalende symbol bliver ydermere aktiveret i spillet. Den magtfulde Kleopatra skrev hele 5 kapitler i sin dagbog, der kun venter på, at du får dem læst.

3 sjove bonusspil med jackpots

Kleopatras Dagbog

 
Gevinstlinjer

Jackpotspil

Minimum indsats

Min. 0,10 kroner

Udbyder

Spigo

Gå i fodsporene på én af de mest sagnomspundne herskerinder i historien, når vi slår dørene op for vores helt eget spil med dronningen af oldtidens Egypten Kleopatra. I dette underholdende spil, der byder på mange sjove bonusspil, skal du låse op for kapitler i Kleopatras dagbog og tage på skattetogt i de mægtige pyramider.

Kleopatras Dagbog