vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

1apr13:52

Påskeheld. Jens Christian vandt 125.000 kroner på Auktionen!

Påskemorgen d. 27. marts vil 44-årige Jens Christian Brams sent glemme.

Mens konen og børnene lå og sov var familiefaderen fra Storvorde tidligt oppe for at prøve sit held af på en af Spillehjørnets mange automater. Valget faldt denne morgen ved syv-tiden på automaten Auktionen, hvilket skulle vise sig ikke et være noget dårligt valg.

Via Auktionens bonusspil fik Jens Christian samlet nok sommerfugle sammen til at udløse SuperJackpotten og i sidste ende intet mindre end 125.905 gode danske kroner. Et beløb som rystede selv en garvet automatspiller.

- Jeg var målløs over at vinde SuperJackpotten og de 125.000 kroner. Tidligere har jeg vundet gevinster i tusindekroners-klassen, men aldrig beløb af denne størrelsesorden, fortæller den glade vinder over telefonen.

- Klokken var blot syv Påskemorgen, da jeg med de sidste 100 kroner på spilkontoen valgte at gå op til level 10 med 10 kroner pr. spin. Det gav bonus, for kort efter var SuperJackpotten i hus, så jeg styrtede ind til konen for at vække hende og fortælle den fantastiske nyhed, siger Jens Christian.

Vinderbeløbet faldt på et meget tørt sted for familien fra Nordjylland og har hurtigt fået ben at gå på.

- Børnene har allerede fået hver deres lækre gamer-PC, en mindre kassekredit er nu fortid samtidig med, at vi har lagt penge til side til børnenes konfirmation. Og det bedste er, at alle penge endnu ikke er brugt, fortæller den glade vinder.

Vil du også vinde Jackpot på én af Spillehjørnets mange automater? Afprøv dit held allerede i dag på spillehjørnet.dk