vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

18aug9:00

Fbachers fandt guldet i Golden Pyramid

Det var en mørk, kedelig og helt normal torsdag aften den 4. august, da Fbachers satte sig til tasterne, og åbnede op for den mystiske verden, som gemmer sig i Golden Pyramid. Han satte 100 kroner i spillet, og med 5 kroner per spin begyndte han jagten på glemte skatte.

Efter en helt utrolig uheldig start var de 100 kroner  pist væk, og gode råd var dyre for vores helt Fbachers. Han gravede dybt i lommerne, og besluttede at de sidste mønter skulle satses. Med en ny ladning på 124 kroner, startede jagten igen…

Der skulle kun gå et split sekund, inden Fbachers snublede over indgangen til Den Glemte Pyramide, hvor ingen havde sat deres fødder i flere hundrede år. Med en hjemmelavet fakkel i hånden begynde han at lede i de mørke og kolde katakomber. I starten fandt han mest indtørrede og udsultede edderkopper, og heldigvis for vores helt var der ingen sultne mummier.
I faklens uddøende skær fandt han indgangen til et gravkammer, som må have huset en af Egyptens helt store personligheder. Kammeret gemte nemlig på den rekordstore gevinst på hele 202.855,47 kroner.
Fbachers puttede gevinsten i lommen, og skyndte sig ud af pyramiden igen, inden faklen brændte ud, og han ville være fanget i pyramidens indre til evig tid.


Tillykke til Fbachers som har vundet Superjackpotten i Golden Pyramid på hele 202.855,47 kroner. Gevinsten er den største der er vundet på Spillehjørnet, og vil formentlig først blive overgået når der findes en vinder af Superjackpotten i Safari. Her er puljen nu på 220.000 kroner.