vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Stjernekortet
17okt10:24

Smeden68 på diamantjagt

Da Smeden68 satte sig ved computeren den regnvåde lørdag eftermiddag, vidste han ikke hvilke rigdomme han ville finde, når han i Space Gems gik i gang med at udforske det uendelige rum. Klokken 16.18 ramte han ind i bonusspillet "Stjernekortet", og kunne nu se frem til en stor gevinst. Han begyndte langsomt at udforske kortet, og samlede den ene gevinst efter den anden. Pludselig fik han sit Jackpotflash, og her var heldet virkelig med ham. Spinneren ramte feltet med Superjackpotflash, og endnu engang tilsmilede lykkens gudinde ham, og den helt store gevinst var i hus.

Smeden68

Mon ikke efterårsferien skal bruges på at tænke lidt over hvad de mange penge skal bruges på. Måske det bliver en tur til sydens sol, og væk fra blæst og regn i lille Danmark.

Space Gems er et helt nyt spil her på Spillehjørnet, og har kun været i luften i en uge. Det er derfor den hurtigste superjackpot der nogensinde er vundet på Spillehjørnet. Vi fortsætter festen, og har fortsat en ekstra stor jackpot i spillet. Den er igen på 200.000 kroner! Hvem mon bliver den næste der vinder?

Spil Space Gems