vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Afrikas Juvel
26okt9:55

Afrikas Juvel blev fundet!

En tur rundt i Afrika i bonusspillet Afrikas Juvel gav pote! Den 19. oktober kl. 00.45 satte vores heltinde sig bag rattet i sin beskidte Landrover, drejede nøglen og satte jagten ind på den forsvundne juvel.

Efter at have været det kæmpe store kontinent igennem med en kam, og var på randen til at give op, så hun pludselig et svagt glimt bag et vandfald i junglen. Egentlig havde hun allerede været dette vandløb igennem en gang, men havde åbenbart overset glimtet. Eller også stod solen i dag bare helt præcis sådan, at den lille spids fra juvelen kunne glimte til vores hovedperson.

Efter en hård kamp, og meget vådt tøj, var juvelen endelig fri fra sit skjul. Juvelen blev læsset på ladet af Landroveren, og kørt afsted til nærmeste by. Efter en grundig vurdering af juvelen, stod det klar at vores helt nu var blevet næsten en kvart million kroner rigere! Og det på et indskud på kun 10 kroner.

Spil Safari