Den perfekte mandag

- Hver mandag i Yatzy med 6 terninger

Mandag har ry for at være ugens værste dag, men det kan du gøre op med i Yatzy på Spillehjørnet. Her er hver mandag nemlig den perfekte mandag, hvor alle der gennemfører et spil Yatzy med 6 terninger til perfektion, uden at strege en eneste melding og får sin bonus, deltager i lodtrækningen om 10 X 200 kroner.

Spil nu
Asset

Sådan fungerer det

1

Spil Yatzy med 6 terninger hver mandag

2

Gennemfør spillet uden at strege en eneste melding og opnå bonussen samtidig

3

Vi trækker 10 vindere á 200 kroner blandt alle der lykkes med at gøre rent bord

Asset

Gør rent bord hver mandag i Yatzy

Det kan sommetider kræve en ekstra indsats at svinge benene ud over sengekanten og komme i omdrejninger, når ugedagen hedder mandag. På Spillehjørnet tager vi dog ikke højde for ugedagen, der har ry for at være den hårdeste på ugen, når den hver mandag står på ”Den perfekte mandag”.

Alle der gennemfører et spil Yatzy med 6 terninger, uden at strege en eneste melding og tilmed får sin bonus, deltager i lodtrækningen om 10 x 200 kroner.

Spilleregler

  • Nedenstående spilleregler er gældende sammen med de øvrige spilleregler for Yatzy med 6 terninger på Spillehjørnet.
  • Hver mandag får spillere, der gennemfører et spil om penge uden at strege en eneste melding, og får sin bonus, et lod i lodtrækningen om 10 X 200 kroner.
  • Hver spiller kan kun optjene ét lod i lodtrækningen per uge.
  • Lodtrækningerne foretages indenfor to hverdage efter afvikling, og præmierne udbetales til vinderne umiddelbart efter.