Tips

Sådan tipper du

I Tips kan du vinde store gevinster ved at gætte dagens overraskende resultater. Vi har lavet en introduktion, som vil tage dig igennem spillets vigtigste elementer.

Hvad er Tips?

I korte træk gælder Tips om at gætte udfaldet på 13 eller 12 kampe. Prisen varierer alt efter, hvor mange krydser du sætter på din kupon.

Artiklen forsætter nedenfor
tips-ikon

Puljespil

Tips er et puljespil, hvor dem med flest rigtige deler puljen. Det gælder altså om at gætte overraskelserne på kuponen, da du spiller mod de andre spillere og ikke mod huset.

tips-ikon

Halv-gardering

For at øge dine chancer for at ramme 13 rigtige kan du benytte dig af halv-garderinger på din kupon. Halv-gardering betyder, at du kan vælge to udfald i en given kamp i stedet for ét.

tips-ikon

Hel-gardering

For at øge dine chancer for at ramme 13 rigtige kan du benytte dig af hel-garderinger på din kupon. Hel-gardering betyder, at du vælger alle tre udfald på en given kamp.

tips-ikon

Præmiepulje: Op til 100.000 kr.

Præmiepuljen angiver det samlede minimumsbeløb som udbetales, hvis én eller flere spillere har 13 rigtige. Præmiepuljen fordeles ligeligt, såfremt flere spillere har 13 rigtige.

tips-ikon

Jackpot: 250.000 kr. eller mere.

Samme definition som ved præmiepulje, men Jackpot-puljen er større, og betyder at Danske Spil har tilført førstepræmie-puljen ekstra penge.

Hvad er Tipssystemer?

Du kan spille tre former for systemspil på Tips: Matematiske-, Reducerede- og Udgangsrækkesystemer.

Artiklen forsætter nedenfor
tips-ikon

Matematiske systemer

Det er kun, hvis du spiller matematiske systemer, at du kan være sikker på at vinde en førstepræmie, hvis alle tegn på din opstillingsrække er korrekte. Jo flere garderinger du vælger, jo dyrere bliver din kupon.

tips-ikon

Reducerede systemer

Et reduceret Tips-system (R-system eller U-system) giver dig muligheder for at vælge hel- og halvgarderinger til en lavere pris end de matematiske garderinger. Ved at tippe et reduceret system forøger du dine chancer for følgepræmier, når din opstillingsrække er tippet rigtigt.

tips-ikon

Udgangsrækkesystemer

Et udgangsrækkesystem er i princippet det samme som et reduceret system - dog er det lidt mere avanceret. I et udgangsrækkesystem skal du nemlig også give et såkaldt udgangstegn for hver af de garderinger, du har til rådighed. Et udgangstegn markerer det tegn, du satser mest på i din gardering.

Har du brug for hjælp?

Hvis du ikke kan finde hjælp her på siderne, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundecenter, som har åbent hver dag mellem 09.00 og 22.00.

Artiklen forsætter nedenfor

Telefon

36 72 80 80