Bliv Søndagsmester i Tips
– og vind en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse!

Bliv SøndagsMester i Tips! Det lyder da meget godt ikke? Endnu bedre er måske, at der er ugepræmier hver uge i de 4 runder SøndagsMester ruller!

 • Konkurrencen kører fra den 10. marts til og med den 31. marts
 • Konkurrencen er inddelt i 4 runder, som er hver søndag uge 10-13 begge inkl.
 • Der er frit systemvalg. Du kan deltage for 8-300 kr. pr. runde. Og så gælder det ellers bare om at vinde så stort et beløb som muligt til den samlede stilling.
 • Annullering af kupon er ikke muligt, hvis du vil deltage.
 • Det er ikke muligt at deltage som hold/klub i denne konkurrence.
 • Deltager du hos din forhandler, skal du huske at bruge dit Spilkort, som du finder i menuen i højre side på Oddset app’en. Du skal sikre dig, at det står på din kupon, at du deltager heri.

Præmier

Samlet konkurrencevinder:

 1. Præmie: 1 Plads på Verdens Bedste Fodboldrejse 2020
 2. Præmie: Gavekort på 2000 kr. til gavekortet.dk
 3. Præmie: Gavekort på 1000 kr. til gavekortet.dk

Ugekonkurrencer:

1. Gavekort for to personer til Premier League oplevelse til en samlet værdi af 10.000 kr. (inkluderer hotel, flybilletter samt billetter til en valgfri PL kamp – alt efter hvad er muligt at skaffe samt fee til rejsebureau)

2. -5 Frit Spil til Tips på 144 kr.


Skal du have hjælp til Tips eller hjælp til ugens kupon
- klik her og hør med på mediano Podcast: www.mediano.nu

Artiklen forsætter nedenfor

Følg stillingen her

Du skal være bosiddende i Danmark og min. 18 år for at deltage.

Artiklen forsætter nedenfor
 • Vinderen
  Vinderen af SøndagsMesteren i Tips findes således:
  I hver af de 4 konkurrenceuger optæller Danske Spil for hver konkurrencedeltager det højeste antal rigtige tipstegn på det valgte systems bedste enkeltrække. Efter de seks uger finder Danske Spil summen af disse enkeltrækker for hver deltager. Vinderen af Søndagsmesteren er den deltager, der har opnået den højeste sum. Skulle to eller flere deltagere have samme sum, er vinderen den, der har det højeste samlede præmiebeløb på de spillede kuponer. Såfremt der stadig herefter ikke kan findes en vinder, foretages en lodtrækning af Danske Spil. Hvis du deltager med flere kuponer, er det din senest spillede kupon, som tæller med i konkurrencen.
 • Ugevindere
  “Ugevinderen” er den Tips-spiller med flest rigtige og derefter flest præmiepenge i den pågældende uge. Har to Tips-spillere samme antal rigtige og præmiepenge inden for en uge, betragtes begge som ugevindere. Der kan dog maksimalt være to ugevindere per uge. Såfremt der er flere end to Tips-spillere, som har samme antal rigtige og præmiepenge inden for en uge, bliver de pågældende Tips spilleres indbyrdes resultater for den efterfølgende uge inddraget med henblik på at finde de to ugevindere.Vinderne i konkurrencen bliver kontaktet af Danske Spil, og navnene bliver offentliggjort på danskespil.dk.

  Er den vundne præmie i konkurrencen deltagelse på Verdens Bedste Fodboldrejse, kan denne præmie ikke overdrages og/eller sælges til andre personer. Dvs. vindes en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse kan denne kun anvendes af vinderen. Skulle du være forhindret i at deltage kan rejsen i stedet konverteres til et rejsegavekort til en værdi af kr. 3.000. Dette valg skal informeres skriftligt til Danske Spil senest 2 uger efter information om den vundne præmie. Rejsepræmien vil gå videre til den næste i rækken såfremt et rejsegavekort vælges.

  Øvrige præmier i konkurrencen (ugepræmier mm.) kan ikke ændres til et rejsegavekort og kompenseres ikke, hvis deltageren ikke har mulighed for deltagelse.
  Alle tvivlsspørgsmål vedrørende konkurrencen afgøres af Danske Spil.

  Når Danske Spil retter henvendelse til en vinder af en rejsepræmie, så har vedkommende 14 dage til at bekræfte deltagelse på den pågældende rejse. Hvis ikke vinderen bekræfter sin deltagelse indenfor de 14 dage forbeholder Danske Spil sig retten til at videregive rejsen.