NYE SYSTEMER! BEDRE SYSTEMER!

Spil Tips12
Spil Tips13
Spil Tips
Tips

Vi har lavet en ordentlig oprydning i vores systemer. En ret tiltrængt oprydning. Vi har skrottet et kæmpe virvar af gamle systemer. Tiden var løbet fra dem.

Til gengæld har vi nye systemer, der ikke bare er bedre, men nu også meget lettere at overskue. Også i pris. Og nu – måske bedst af alt – med 3.præmiegaranti på alle R-systemer og en masse nye U-systemer med centralt placeret førstepræmie-chance! 


4 af vores nye systemer vi er ekstra stolte af:

R 1-11-96 -  er et stærkt system, hvor du får muligheden for at gardere 12 ud af 13 kampe på kuponen for under 100 kr.! Der er garanti for 11 rigtige, hvis opstillingen er rigtig, og det er en virkelig stærk reduktion fra 6.144 rækker, som er sikret gennem en optimal spredning af de 96 rækker.

R 8-0-81  - udfylder et hul i systemporteføljen, fordi systemet opfylder en savnet garderingsfordeling hos tipperne, på et relativt lavt rækkeantal. Systemet er en klassiker hos vores nordiske kolleger i Sverige og Norge, og kan nu også tippes hos Danske Spil. Systemet har 11’er garanti, og egner sig fortrinligt til uger med mange store favoritter, og hvor man fx ønsker at gardere nogle af dem, i håbet om at ramme høje præmier.

R 5-4-324 - hører til i den dyre ende af prisskalaen, men udmærker sig ved at have 12’er garanti på en populær garderingsfordeling - 5 helgarderinger og 4 halvgarderinger. Systemet er en solid systemkonstruktion, som man med lidt held, har gode chancer for at få en god tipsøkonomi med.

U 7-0-57  - er en systemperle, hvor 13’er-chancen er placeret på det helt rigtige sted, nemlig ved 3 ud af 7 U-tips. Dette udfald vil man nemlig ofte ramme, og i så fald er sandsynligheden for 13 rigtige hele 10%. Systemet er stærkt nok til at blive udvidet med en eller flere matematiske garderinger, såfremt man ønsker lidt færre sikre.


Spil Tips