vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Spil poker online – vi har samlet det allerbedste poker til dig

Der er i dag rigtig mange, der spiller poker online på både mobilen, tabletten og computeren – og det har du selvfølgelig muligheden for hos Danske Spil Poker. Vi giver dig mange forskellige pokervarianter, en omfattende guide med tips og tricks samt muligheden for en masse mobil poker.

 LOG PÅ       OPRET KONTO   

Pokerspil og poker bonus

Hos Danske Spil Poker kan du spille flere forskellige pokerspil. Vi har både de traditionelle pokervarianter samt flere af de spændende nye pokerspil.

Hos Danske Spil Poker kan du prøve kræfter med følgende pokerspil:


Du kan spille et væld af forskellige turneringer hos os, og du kan igennem turneringerne kvalificere dig til store live poker events. Du kan selvfølgelig også indløse vores pokerbonus, så du får endnu flere penge at spille poker for hos Danske Spil Poker.

Regler og tips til poker

Hvis du er ny i poker, vil vi anbefale vores tips og tricks, hvor du kan læse om alt lige fra reglerne i de forskellige pokerspil til poker odds for de forskellige hænder.

Du kan her lære om reglerne for Texas Hold’em, hvordan rækkefølgen er i poker samt rangeringen af de forskellige pokerhænder.

Vi har også samlet en god bunke tips og tricks til dig, hvis du er nybegynder eller mindre øvet, så du kan forbedre dit pokerspil – vi har også lavet en lille how-to til poker generelt.

Mobil Poker og gratis poker

Du er ikke længere bundet af, at du behøver en stor computer for at spille poker online. Du kan spille poker på mobilen samt tablets og iPads. Du kan selvfølgelig også stadig spille på din PC eller Mac.

Du kan spille alle pokervarianterne på alle enheder, hvor du selvfølgelig også kan spille poker for sjov. Uanset om du vil spille gratis poker eller poker med rigtige penge, skal du have en konto hos Danske Spil samt vores Danske Spil Poker app, hvis du vil spille mobil poker.

Dansk poker og DM i Poker

Danske Spil Poker er en dansk pokerside, og det betyder, at du altid kan finde information på dansk samt kommunikere med os på dansk, hvis der sker noget uventet. Vi kalder det dansk poker, når det er allerbedst, og vi har blandt andet turneringer udelukkende for danske spillere.

Danske Spil Poker er også sponsor for DM i Poker, og det lader vi selvfølgelig også komme dig til gode. Du kan kvalificere dig direkte til årets danmarksmesterskab i poker for meget få penge igennem forskellige turneringer i løbet af året.

 LOG PÅ       OPRET KONTO   
Poker-spilRegler og tipsGratis pokerMobil pokerPoker bonusDM i pokerDansk poker