Poker for sjov – spil poker gratis

Hos Danske Spil Poker kan du spille de mest populære pokerspil i verden helt gratis. Du kan spille for at blive bedre til poker, eller hvis du søger lidt gratis spænding i et par timer – det er helt op til dig.

 LOG PÅ       OPRET KONTO   

Poker for sjov

Poker for sjov er en af de bedste måder at lære poker på, da du kan spille mange hænder, uden at du behøver at bekymre dig om at tabe penge. Det er en nem og tryg måde, du kan lære de mange pokerspil på, samtidig med at du får grundprincipperne for poker på plads.

Danske Spil Poker er en dansk pokerside, hvor det hele er på dansk.

Du kan spille gratis poker på flere måder, blandt andet kan du spille med PlayMoney og gratis turneringer (Freerolls). Det er helt op til dig, hvordan du vil spille gratis poker hos Danske Spil Poker.

Her kan du spille poker for sjov

Hvis du har lyst til at spille poker for sjov, kan du gøre det flere steder hos Danske Spil Poker. Hvis du udelukkende vil spille eksempelvis Texas Hold’em eller Omaha med fiktive penge, kan du oprette en konto hos Danske Spil Poker, og spille direkte fra din PC/Mac, tablet eller smartphonemobil poker er poker lige ved hånden.

Sådan kan du spille poker for sjov:

  • PlayMoney – opret en konto hos Danske Spil Poker, og du er klar til at spille med det samme.
  • Turneringer (freerolls) - Det er med at holde øje, da disse ikke kommer på faste tidspunkter – der er rig mulighed for at vinde store gevinster, uden at du skal risikere noget.

Hvis du gerne vil spille en af vores gratis turneringer, så kan du i vores turneringskalender se, hvornår vores gratis turneringer ligger, så du også kan spille med. Her kan du også se alle turneringer for vores mange pokerspil.

Derfor skal du spille poker for sjov

Poker for sjov er en helt unik måde at lære poker på, hvis du ikke har prøvet det før, eller kun har spillet meget lidt. Reglerne for de forskellige pokerspil som blandt andet Omaha og Texas Hold'em er nemme at lære, men det er strategierne og odds i poker, der er den virkelig udfordring.

Poker er en af den slags spil, som du kun kan lære, hvis du spiller det. Du kan læse om de forskellige regler, håndrangering, starthænder du typisk bør raise eller re-raise med samt positioner ved bordet, men du skal også kunne bruge dem i praksis.

Uanset om du er til Omaha eller det klassiske Texas Hold’em, kan du spille poker for sjov hos os.

Spil disse gratis pokerspil:

 LOG PÅ       OPRET KONTO   
Poker-spilRegler og tipsGratis pokerMobil pokerPoker bonusDM i pokerDansk poker