vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Corporate spil med omtanke

Rådgivning

Hos Danske Spil er der altid hjælp at hente. Husk: Jo før du siger til, jo hurtigere og jo nemmere kan du få hjælp, der virker.

Gratis Telefonrådgivning: LudomaniLinjen 

Hvis du oplever, at du spiller mere eller mindre intenst, end du plejer. Eller hvis du kan se, at du nærmest ikke følger de principper for spil med omtanke, som nævnes på disse sider, så kan det være en rigtig god idé at ”sige til”:Hos LudomaniLinjen på 7022 2825 kan du få en helt uforpligtende (og også anonym) snak med vores særligt trænede medarbejdere. Du behøver bestemt ikke at opleve store problemer for at ringe. Du kan sagtens få en løs snak og få feedback på dine spillevaner. 

Du kan også besøge LudomaniLinjens hjemmeside på www.ludomanilinjen.dk  

Gratis Selvhjælpsbog: Fri for Ludomani 

Du kan også starte med at læse lidt om at håndtere spillevaner i selvhjælpsbogen ”Fri for Ludomani”. Der er meget relevant viden og mange konkrete strategier at hente. Det gælder også, hvis det ikke er egentlig ludomani, men uhensigtsmæssige spillevaner, der skal håndteres. Bogen er skrevet i et enkelt og letforståeligt sprog, og er lige til at gå til.

Download bogen (pdf)  

Hør som lydbog på Soundcloud 

Få tilsendt i fysisk format - kontakt LudomaniLinjen 7022 2825. 

Gratis Behandling: Dansk Ludomani Behandling 

Hvis du oplever, at du selv eller mennesker du er tæt på ikke bare glemmer omtanken, men måske ligefrem har problematisk spilleadfærd, så skal du vide, at en effektiv støtte og hjælp ikke er langt væk!

Medarbejderne på LudomaniLinjen har mulighed for at henvise til yderligere afklaring og eventuelt et fuldt behandlingsforløb hos Dansk Ludomani Behandling. Dansk Ludomani Behandling tilbyder dokumenteret, effektfuld behandling af ludomani efter kognitive principper. Det kan foregå både individuelt og i grupper.

Er du pårørende til en spiller med problemer, vil du også kunne modtage rådgivning og vejledning fra Dansk Ludomani Behandling, ligesom der er mulighed for parforløb, hvor både spiller og en nær pårørende deltager.

Både behandlingsforløb, vejledning til pårørende og parforløb hos Dansk Ludomani Behandling er gratis.

Er du i tvivl om du spiller med omtanke?

Er du i tvivl, om du spiller med omtanke, så kan du tage vores test, som kan give dig en fornemmelse af, om du spiller med omtanke.

Det er vigtigt at understrege, at testen ikke er et endegyldigt facit, men at den kan give dig eller din pårørende en fornemmelse af, om der er noget i dine spillevaner, der bør ændres.

Testen kan tages ved at klikke på ’tag testen’ ude til højre.

TEST DINE SPILLEVANER PÅ MOBILEN

Spillemyndighederne har oprettet en app, som gør det nemmere at teste, om man har problemer med sit spil. Appen hedder MitSpil, og indeholder en test med ni spørgsmål, som kan give en indikation af, om man er på vej til at udvikle spilafhængighed. Er dette tilfældet kan man ved hjælp af få klik på mobilen udelukke sig selv fra online spil via Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS).

Appen indeholder også en funktion, der hurtigt viser, hvilke behandlingssteder, der er tættest på, hvor man befinder sig.

Nu på Google Playdownload