Corporate spil med omtanke

Rådgivning

Hos Danske Spil er der altid hjælp at hente. Husk: Jo før du siger til, jo hurtigere og jo nemmere kan du få hjælp, der virker.

Gratis og anonym telefonrådgivning: StopSpillet

Hvis du oplever, at du spiller mere intenst, end du plejer. Eller hvis du kan se, at det er vanskeligt for dig at følge de principper for spil med omtanke, som nævnes på disse sider, så kan det være en rigtig god idé at ”sige til”: Hos den uafhængige hjælpelinje StopSpillet på 7022 2825 kan du få en helt uforpligtende, og hvis du ønsker det, anonym snak med særligt uddannede rådgivere hos Spillemyndigheden. Du behøver bestemt ikke at opleve store problemer for at ringe. Du kan sagtens få en løs snak og få feedback på dine spillevaner. Du kan også ringe, hvis du er pårørende til en spiller, som du er bekymret for.

Du kan også besøge StopSpillet hjemmeside på www.StopSpillet.dk  

Gratis Selvhjælpsbog: Fri for Ludomani 

Du kan også starte med at læse lidt om at håndtere spillevaner i selvhjælpsbogen ”Fri for Ludomani”. Der er meget relevant viden og mange konkrete strategier at hente. Det gælder også, hvis det ikke er egentlig ludomani, men uhensigtsmæssige spillevaner, der skal håndteres. Bogen er skrevet i et enkelt og letforståeligt sprog, og er lige til at gå til.

Download bogen (pdf) 

Hør som lydbog på Soundcloud 

Få tilsendt i fysisk format – kontakt Danske Spil på 36371960. 

Gratis Behandling:

Hvis du oplever, at du selv eller mennesker du er tæt på ikke bare glemmer omtanken, men måske ligefrem har problematisk spilleadfærd, så skal du vide, at en effektiv støtte og hjælp ikke er langt væk!

Medarbejderne på hjælpelinjen StopSpillet har mulighed for at henvise til yderligere afklaring og eventuelt et fuldt behandlingsforløb hos de statsstøttede behandlingssteder for ludomani rundt om i Danmark. Det er gratis at få behandling, som kan være både individuelt eller i gruppeforløb. Er du pårørende til en spiller med problemer, har flere behandlingssteder også mulighed for at hjælpe med par- eller familiebehandlingsforløb.

Er du i tvivl om du spiller med omtanke?

Er du i tvivl, om du spiller med omtanke, så kan du tage vores test, som kan give dig en fornemmelse af, om du spiller med omtanke.

Det er vigtigt at understrege, at testen ikke er et endegyldigt facit, men at den kan give dig eller din pårørende en fornemmelse af, om der er noget i dine spillevaner, der bør ændres.

Testen kan tages ved at klikke på ’tag testen’ ude til højre.

TEST DINE SPILLEVANER PÅ MOBILEN

Spillemyndighederne har oprettet en app, som gør det nemmere at teste, om man har problemer med sit spil. Appen hedder MitSpil, og indeholder en test med ni spørgsmål, som kan give en indikation af, om man er på vej til at udvikle spilafhængighed. Er dette tilfældet kan man ved hjælp af få klik på mobilen udelukke sig selv fra online spil via Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS).

Appen indeholder også en funktion, der hurtigt viser, hvilke behandlingssteder, der er tættest på, hvor man befinder sig.

Nu på Google Playdownload