12. februar 2018

Lottomillionær fejrede gevinst med running sushi

Et par fra Glostrup Kommune blev forrige weekend millionærer på Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet Lotto-række.

Parret havde ikke skænket deres konto på Danske Spil en tanke søndag formiddag, indtil de blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spils kundeservice. 

- Der var åbenbart noget galt med mit kontonummer, så gevinsten på en million kunne ikke udbetales. Derfor bad han om at få mit kontonummer. Men altså, det troede jeg jo slet ikke på og blev næste helt sur.

Medarbejderen i Kundecentret hos Danske Spil fik beroliget manden og bad ham logge ind på sin spilkonto for at se, at det altså var rigtig nok, at der stod en million kroner klar til at blive udbetalt.

- Og så begyndte kuldegysningerne. Det er jo helt fantastisk, at man kan vinde uden at have de rigtige tal, lyder det fra vinderen, der ønsker at være anonym.

Parret, der har fire børn, ville gerne ud at fejre deres nye millionærstatus på en fin restaurant, men blev hurtigt hevet helt ned på jorden igen.

- Børnene ville såmænd bare gerne have Running Sushi. Så det var det, vi gjorde, siger manden og griner.

Han understreger, at de jo ikke er blevet mangemillionærer og at gevinsten ikke vil ændre deres liv radikalt.

- Det hele bliver bare lidt mere lækkert, nemmere og sjovere, siger han. 

Parret har da også allerede øremærket de fleste af pengene til sjove oplevelser.

- Vi har længe gået og sparet sammen til en rejse i forbindelse med vores kobberbryllup. Meningen er, at vi vil tre uger afsted i en kombination af natur, storby og varme. Og den tur bliver nok lidt mere luksuriøs, end vi oprindelig havde forestillet os, lyder det.

Derudover skal pengene investeres og så har parret tænkt sig at overraske den nære familie til sommer.

- Vi har en tradition med, at vi hvert andet år splejser til et sommerhus på Bornholm, hvor hele familien er samlet. Den regning tager vi selvfølgelig på os i år.