Forhandleransvarlighed

I Danske Spil er vi meget opmærksomme på vores ansvar som spiludbyder i Danmark.

I din forhandlerkontrakt med Danske Spil står der, at du som forhandler har pligt til at hjælpe Danske Spil med at bekæmpe hvidvask og sikre overholdelse af aldersgrænserne i din butik. For at hjælpe dig med overholdelsen af reglerne inden for disse områder, har vi udarbejdet 2 korte film, der forklarer om reglerne og dit ansvar som forhandler.

Efter du har set begge film er det således også dit ansvar at tilsikre at dit personale, som sælger Danske Spil's produkter også har kendskab til og efterlever de regelsæt lovgivningen forskriver.

Artiklen forsætter nedenfor

Hvidvasklovgivning

Information om at være eller blive forhandler

Der er i skrivende stund omking 3.800 Danske Spil-forhandlere. Dygtige folk, der overholder nogle ganske skrappe krav til godkendelse  - men til gengæld får en ganske robust forretning og hjælp til at optimere den.
 
Her kan du læse mere om at være Danske Spil-forhandler. Hvad der kræves, hvad det giver. Og hvordan du bliver det.
 
Forhandlerservice
Åbent alle dage kl. 08.00 - 16.00
Weekender kl. 10.00 - 15.00
Telefon: 36 72 06 96

Email: forhandlerservice@danskespil.dk

Artiklen forsætter nedenfor

Hvis du vil købe en butik, der sælger Danske Spils spil

Det er sælgeren af butikken, der tager den første kontakt til Danske Spil vedr. ejerskiftet. Vi sender brev med ansøgningsskema til sælgeren af butikken. Køber skal udfylde og indsende skemaet. Vi vurderer ansøgningen og afgør, om forhandlingen kan fortsættes.
Artiklen forsætter nedenfor
Artiklen forsætter nedenfor