7. juni 2021

Vanvittig weekend hos Danske Spil

Udover fantastisk vejr har den første sommerweekend også budt på intet mindre end fem nye millionærer

 

Fredag aften skulle der trækkes tal i Eurojackpot, og her bød weekendens første vinder sig til. En heldig fynbo vandt nemlig 2.383.769 kr. i en delt andenpræmie.

 

Men festen sluttede ikke der. Lørdag aften var der nemlig 10 millioner kroner i puljen, som kunne vindes, hvis man ramte de syv rigtige Lotto tal, og det gjorde ikke bare én, men to heldige lotterispillere. Den ene heldige vinder spillede med sit PLUS-abonnement fra Vordingborg, mens den anden heldige vinder satsede på en af Danske Spils forhandlere, og købte sin vinderkupon hos Spar i Hirtshals. Begge kan således se frem til at få 5.000.000 skattefri kroner at forsøde tilværelsen for.

 

Forhandlerne var i det hele taget i sit es lørdag aften. De to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker, havde nemlig også begge købt deres vinderkuponer hos to af vores forhandlere, som desuden havde en masse tilfælles. Udover, at de begge har solgt vinderkuponer i denne uge, så er de også begge tankstationer i en by, der ender på ’løse’. Den ene heldige vinder købte nemlig sin magiske kupon hos Circle K i Benløse, mens den anden vinder spillede med fra Ok Plus i Vanløse. Sidstnævnte havde udover Millionærgarantien også to rækker med fire rigtige, og har derfor vundet en samlet gevinst på 1.000.100 kr.

 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

 

Vindertal:

2, 7, 11, 14, 17, 24, 34

 

Tillægstal:

19