29. januar 2024

Gammelt naboskab ruster ikke: To venner vinder efter 30 år med Lotto

Efter i 30 år at have puttet små-gevinster i en fælles cigarkasse var der endelig rigtig jackpot for et par gamle naboer i det sønderjyske, og så var cigarkassen pludselig for lille.

En gammel cigarkasse med gevinster fra den fælles Lotto kupon har i en halv menneskealder været et hyggeligt samlingspunkt for to sønderjyske venner og naboer.

Uge efter uge og år efter år blev der puttet små to- og trecifrede beløb i cigarkassen, og når den med mellemrum blev tømt for indholdet, gik overskuddet til fælles ferier og julefrokoster. Indtil for nyligt, hvor cigarkassen med ét blev alt for lille:

”Jeg læste, at der var en, der havde vundet mange penge nede i Føtex, og så slog det mig, at det var der, jeg havde købt kuponen,” fortæller manden, som efterfølgende loggede ind på danskespil.dk for at tjekke sin og naboens kupon.

”Og så var det rigtigt nok. Vi havde vundet en million og 70 kroner,” fortæller manden, som næsten ikke kunne tro på det. Det kunne naboen heller ikke:

 ”Han blev også ved med at sige, prøv nu at kigge på den igen. Kan det nu være rigtigt? Men det var det,” siger manden om den vinder-kupon, der skulle en del mere end en cigarkasse til at rumme.

”Haha, nejnejnej, pengene kan slet ikke være der. Dem har vi delt ud, halvt og halvt til hver, og så fortsætter vi stadig, som vi altid har gjort. Joh, vi har da været ude at spise sammen og fejre det lidt. Men ellers så fortsætter vi stille og roligt med at spille Lotto,” fortæller manden.

Både jeg og min kone er pensionerede, og så har man jo ikke det store at svirre rundt med. Næh, vi vil bare nyde de penge og have det lidt godt. Og så vil vi også forære lidt til børn og børnebørn,” siger manden og tilføjer, at det er en rigtig fin fornemmelse på den måde at kunne give til de nærmeste.

”Det er en dejlig fornemmelse! Det er det virkelig. Det er noget, der varmer, kan jeg godt love dig, så det betyder meget for os, at vi nu kan give noget videre,” siger han.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.