7. november 2022

Lille landsby ramt af millionærgaranti

Lille landsby ramt af millionærgaranti

I en ganske lille landsby i Midtjylland er en indbygger pludselig blevet millionær over natten: Landsbyboeren havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement – og var så heldig at blive udtrukket som vinder af Millionærgarantien.

Man skal ikke give op, selv om man i første omgang ikke lige rammer syv rigtige, når man spiller Lotto: Det kan en heldig indbygger i en midtjysk landsby tale med om. Hver eneste weekend bliver der trukket lod om to præmier på 1.000.000 kroner, og lørdag ramte den ene altså ned i den lille by midt i Jylland.

Den nyslåede millionær havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement – og der var ellers ingen gevinst på kuponen.

Præcis det samme kan man sige om weekendens anden vinder af Millionærgarantien. Vedkommende kommer fra Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København og havde spillet Lotto via sit PLUS-abonnement og havde heller ikke yderligere gevinster.

 

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Lotto

Lotto, vindertal 5. november:

1, 3, 9, 13, 26, 27, 35

Lotto, tillægstal 5. november:

25