10. november 2022

Enke fra Amager vinder million på mandens numre

Enke fra Amager millionær på mandens numre: ’Jeg er sikker på, at han sidder deroppe og hjælper mig lidt’

Pengenød var lige ved at få en pensionist fra Amager til at stoppe med at spille sin afdøde mands Lotto numre. Men det kunne hun alligevel ikke få over sit hjerte, så hun fornyede dem – og blev belønnet med en million kroner og et tegn fra oven.

Først troede hun ikke på det, og siden vidste en pensionist fra Amager slet ikke, hvordan hun skulle reagere, da hun for nyligt fik at vide, at hun havde vundet en million kroner på Lottos Millionærgaranti.

”Jeg var så rørt! Min hund kunne slet ikke finde ud af det. Jeg tudede og grinede og tudede og grinede!!” fortæller kvinden, som godt vil være anonym.

”Jeg troede ikke, det var noget, jeg skulle opleve. Jeg har haft så meget modgang, og jeg tænkte bare, at det ikke kunne være rigtigt, at jeg skulle være så heldig,” fortæller kvinden, der er tydeligt rørt. Og ikke kun på grund af selve præmien.

”Jeg mistede min mand for et år siden… og det hele er til tider lidt svært, ” fortæller hun og holder en kort pause.

Hun vil dog gerne fortælle sin historie, for trods modgangen, så ender den godt. Så efter at have sundet sig lidt, fortæller hun videre.

’Jeg tror på, han sidder deroppe’

”Men ikke nok med det, så er det hans numre, jeg har vundet på. Det er jo hans, som jeg bare har fornyet. Det hele er så dyrt, når man bor i hus med el og gas, og det har været så hårdt for økonomien, så jeg havde overvejet ikke at spille tallene denne gang, men… det er jo min mands numre,” siger pensionisten og lyder igen helt rørt.

Men samtidigt lyder hun helt glad, og det er hun også:

”Jeg tror på, at han sidder deroppe og har sagt ’Nu skal hjælpe dig lidt!’ Jeg sætter min lid til, at det er ham, der har hjulpet mig. En million kroner er saftsuseme mange penge. Jeg er lykkelig, og jeg har også takket ham mange gange,” fortæller hun.

”Jeg er SÅ glad og SÅ ovenud lykkelig. De penge falder så godt. Jeg er SÅ glad. Nu kan jeg også give mine børn og børnebørn lidt. Og du kan tro, at jeg har fornyet tallene igen!” siger hun.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.