3. november 2022

Hutlihut! - Nordsjællænder vinder millionen og finder ikonisk udbrud frem

Nordsjællænder vinder millionen og finder ikonisk udbrud frem: ”Hutlihut!”

Det var egentlig meningen, at en mand fra Nordvestsjælland blot ville fikse det mest nødvendige på sit hus. Men takket været Millionærgarantien får huset nu den helt store wellness-behandling.

”Hutlihut!”. En midaldrende mand fra Nordvestsjælland fremmanede sin indre Flemming Toft, da han en søndag morgen sad i sin sofa og stirrede på iPaden. Skærmen, der lyste hans ansigt op, fortalte ham, at han lige var blevet millionær i Lotto.

”Jeg kunne først ikke tro det. For siden 2008 har jeg spillet de samme tal, som blandt andet består af børnenes fødselsdatoer, og jeg kunne ud fra vindertallene hurtigt se, at jeg blot havde et rigtigt tal. Men så gik det op for mig, at det var på grund af Millionærgarantien”, forklarer manden, som kopie-rede Flemming Tofts jubeludbrud fra EM-triumfen i ’92, før han gik ovenpå til kæresten og breakede den surrealistiske nyhed til hende. En nyhed, som hun ikke tog for gode varer til at starte med.

”Hun var sikker på, at det var spam og kunne ikke forstå, hvordan jeg kunne vinde med blot et rigtigt tal. Men så fik jeg forklaret hende, at det var på grund af Millionærgarantien. Det er helt vildt. Det er jo en drøm, som man har gået med i så mange år, uden at det nogensinde er sket. Men nu var den der så pludseligt”, siger den heldige vinder, der i første omgang ikke fik megen tid til at fejre. For han skulle direkte videre på en 12 timer lang arbejdsdag.

Huset får den store tur

Sidenhen har der dog været tid til både at fejre og reflektere over, hvad den store gevinst skal bruges til. Den kommer blandt andet til at spare ham for en masse fysisk arbejde.

”Jeg havde flere ting i både mit eget hus og i sommerhuset, som godt kunne trænge til at blive fikset. Blandt andet en ny tagrende. Det var meningen, at jeg selv skulle have gjort det. Men nu får jeg folk til at gøre det for mig. Og i stedet for bare tagrenden, ender det nok med, at huset får den store tur med et helt nyt tag”, smiler manden.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.