vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Lotto på Facebook

En Jordomrejse, drømmehuset, at være gældfri eller at kunne hjælpe dem, der har mest brug for det. Dette er blot en håndfuld af de ting, danskerne ville bruge millionerne på, hvis de stod med en vinderkupon i hånden.

Tænk hvis du vandt og fik friheden til at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Af sted til Rom, Gran Canaria, Paris, London, Spanien, Kina eller … ja, måske du ville lægge et smut forbi alle stederne.

Vi kan opfylde folks drømme, store som små.

Rigtig mange danskere drømmer også om at kvitte jobbet og bruge tid på familien, at have råd til en Mustang eller Yacht eller at have penge nok til at redde truede dyrearter. Der er mange drømme, og når det kommer til Lotto er der ingen drømme, der er for store eller små.

Hvis du skulle være så heldig at hive en af de store gevinster hjem, får du et opkald fra Danske Spil. Det er helt forskelligt hvordan folk reagerer, når de modtager opkaldet.

 

Vi har samlet nogle af reaktionerne og delt dem på vores facebook side, her er en af de bedste:


Konkurrencer, oplevelser og info

Det er netop den store drøm om millionerne, der gør Lotto så populært, og derfor er der er ikke noget at sige til, at rigtig mange danskere trofast besøger kiosken og supermarkedet eller danskespil.dk for at få fornyet lykketallene eller købe en LynLotto.

Men vi har også meget andet at byde på.

Hold dig opdateret på hvornår der er store puljer, sjove tiltag og nye produkter, på Facebook og del gerne ud af dine vinder oplevelser, store som små.

Lotto på Facebook