Skrab Quick! Se alle de online skrabespil her

Velkommen til Quick! Skrab dig til store gevinster allerede i dag.Læs mere her

Spil skrabespil online og vind op til 2 millioner kroner!
Skrab dig til den helt store gevinst på nettet! Du kan spille et hav af forskellige skrabespil her på siden, og er du på farten, kan du også skrabe lodder på din mobiltelefon. Der er gevinst på gennemsnitligt hvert 3. lod, så du har store chancer for at vinde!
Vælg mellem de populære og underholdende skrabelodder Mega, Mini, Million, Bogstavjagt, Dobbelt Bogstavjagt, Tripel Bogstavjagt, Diamant, Deal No Deal, Bingo, Lotto, Eldorado, Sudoku, Sænke Slagskibe, New York, Roulette, BlackJack, 20 år, Fødselsdag, Julekalender og 5’eren.

Sådan kommer du i gang med at spille skrabespil på nettet hos Danske Spil
For at spille skrabespil online hos Danske Spil skal du tilmelde dig som bruger på danskespil.dk, og det gør du ved at klikke på ”Opret konto” øverst i højre hjørne her på siden. Når du er oprettet, sætter du penge ind på din konto, og så er klar til at spille med om de svimlende gevinster.
Så er der kun tilbage at vælge det skrabelod, du gerne vil skrabe. Husk at du kan tage et prøvespil, inden du køber skrabeloddet – så ved du, hvordan de enkelte online skrabespil fungerer. Gevinststørrelserne og antallet af gevinster kan du også se, når du klikker dig ind på de forskellige spil.
Held og lykke!
 

Skjul denne tekst igen