Lotto Winning Number
Onsdags Lotto (Se Vikinglotto fra 18. maj 2017)
BingoBoxen (Sidste trækning den 2. april 2017)Vikinglotto (Gælder fra 18. maj 2017)Lotto (Se Nyt Lotto fra 21. maj 2017)
BingoBoxen (Sidste trækning den 2. april 2017)
Vikinglotto (Gælder fra 18. maj 2017)
Lotto (Se Nyt Lotto fra 21. maj 2017)

Én konto pr. spiller

Du kan kun oprette én spilkonto pr. spiller pr. CPR-nummer. Samtidig har Danske Spil indført et kontrolsystem, der forhindrer, at en spiller kan oprette sig med et opdigtet CPR-nummer.

Aldersgrænse

Alt online spil er, i henhold til spilleloven, ulovlig for personer under 18 år. For at oprette en konto på danskespil.dk skal du bruge dit NemID.

Overblik over kontoen

Hvad enten du er spiller på danskespil.dk, på PLUS abonnement eller på sms1234, kan du se dit spilleforbrug ved at logge dig ind på din spilkonto. Disse oplysninger kan du finde på din personlige side "Min side".

Såfremt du mener, at der er sket misbrug af din spilkonto af 3. person, skal du kontakte vores Kundecenter. Du kan opdage misbrug ved at fx se om de indgåede spil og overførsler til spilkontoen er foretaget af dig. Du skal også være opmærksom på, om det tidspunkt du bliver oplyst, når du logger ind, også stemmer overens med sidste gang du loggede ind.

Spil med omtanke

Danske Spil har et ansvar for at hjælpe de mennesker, der oplever spilproblemer eller som er pårørende til en person, der udviser en afhængighedsadfærd. LudomaniLinjen er en rådgivningslinje hos Danske Spil. Spillere eller pårørende kan ringe til LudomaniLinjen hos Danske Spil og få gratis rådgivning, uanset om man er kunde ved Danske Spil eller ej.

Rådgiverne er specielt trænede til at klarlægge spilleproblematikker og har mulighed for at henvise til yderligere afklaring og eventuel et fuldt behandlingsforløb hos Dansk Ludomani Behandling, der tilbyder behandling af ludomani efter kognitive principper. Det kan foregå både individuelt og i grupper. Er du pårørende til en (potentiel) problemspiller vil du også kunne modtage rådgivning og vejledning fra Dansk Ludomani Behandling, ligesom der er mulighed for parforløb, hvor både spiller og en pårørende deltager.

Dansk Ludomani Behandling er et samarbejde mellem LudomaniLinjen, Forsknings Klinikken for Ludomani og Mindwork Psykologisk Center. LudomaniLinjen kan kontaktes på 70 22 28 25.

Læs mere om LudomaniLinjen og se linjens åbningstider.

Omsorgsopkald

Danske Spil beder samtlige onlinekunder om at sige ja til, at vi må kigge på deres spildata og kontakte dem, hvis vi ser mønstre i deres spil, som kan være bekymrende. Danske Spil har i samarbejdet med forskere fra Aarhus universitet udviklet en Spilscanner, der på baggrund af en algoritme kan beregne hvornår et spilmønster viser problematiske tendenser. Ud fra denne beregning foretages omsorgsopkaldene. Vi ringer af omsorg, hvis vi ser tegn på at spillet har taget overhånd. Vi tvinger ikke folk til noget, da vi kun kan hjælpe dem, der vil have hjælp. Med vores omsorgsopkald ønsker vi at sikre at kunder ved, at de kan få hjælp, og at vi står klar, hvis der skulle være et behov.