Mobiles

Hvad er et Spilkort?

Spilkort er din sikkerhed for aldrig at gå glip af en gevinst. Det er et personligt kort, hvor du scanner hver gang, du køber et spil hos forhandleren. Så ved vi, hvem der spiller. Og kender kontoen, gevinsten skal indbetales på. Helt automatisk.

Fremtidens Spilkort

Vi kigger lige nu på vores Spilkortløsning og arbejder på at finde den teknisk bedste og mest smidige løsning til 2020. Her bliver det obligatorisk at vise krav om identifikation, når man spiller væddemål hos en af Danske Spil forhandlere.

Artiklen forsætter nedenfor

Se dit digitale Spilkort her

Det digitale Spilkort bor i Oddset og Lotto appen. Hent appen og log ind/opret konto. Så kan du spille registeret hos Danske Spil forhandlere. Klik på burgermenuen for at se dit Spilkort.

Det er muligt at få tilsendt et fysisk spilkort. Kontakt vores kundeservice på telefon +45 36 72 80 80 eller send en mail til kontakt@danskespil.dk

Mobiles
Artiklen forsætter nedenfor

FAQ

 • Hvordan får jeg et Spilkort?
  Du får et Spilkort ved at oprette en konto hos Danske Spil. Du opretter kontoen på danskespil.dk eller via Oddset og Lotto appen. 
 • Hvor finder jeg mit digitale Spilkort?
  Du finder dit digitale Spilkort via menuen i øverste venstre hjørne af appen – under punktet ”Mit Spilkort”.  
 • Hvor kan jeg se mit spil, når det er registreret?
  Dit spilkortnummer bliver trykt på din kupon. På den måde kan du kontrollere, at spillet er registreret og vide, at en evt. gevinst bliver sat direkte ind på din NemKonto. Du kan se dine spil ved at logge på din konto på danskespil.dk, under profil og spilhistorik.  
 • Hvorfor kan jeg ikke se mit Spilkort?
  Dit spilkort vil være synligt i appen, så snart du har været logget på i appen én gang. Du logger ind ved at klikke på menuen i øverste højre hjørne på appens forside.
 • Skal jeg bruge Spilkortet i appen, når jeg spiller på nettet?
  Nej, Spilkortet er kun til spil hos forhandlere. Du logger ind for at spille på danskespil.dk og derfor bliver dine online spil automatisk registreret.
 • Skal jeg logge ind hver gang jeg skal bruge mit Spilkort?
  Du skal kun logge ind første gang du bruger appen. Derefter vil Spilkortet være tilgængeligt, også selvom du ikke er logget ind. 
 • Kan jeg få et fysisk Spilkort?
  Ønsker du at supplere det digitale spilkort med et fysisk kort, kan du bestille det via din profil på danskespil.dk, efter du har oprettet en konto. 

Har du flere spørgsmål?

Så kontakt os enten på telefon eller mail

+45 36 72 80 80

kontakt@danskespil.dk

Artiklen forsætter nedenfor