Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
ansvarlighed

Det er ikke kun dig, der skal spille med omtanke. Det skal vi også. 

Til glæde og til gavn. Også de næste 75 år. 

Vi har et ansvar overfor alle, der spiller hos os. Og det har vi efterhånden haft i et godt stykke tid – vi kan nemlig fejre, at vi i 75 år har været til glæde og til gavn. Og det skal vi blive ved med at være. Derfor arbejder vi hver dag for at udbrede sunde spillevaner gennem vores mange forebyggende indsatser. For hvis Danske Spil fortsat skal være til glæde og til gavn, kræver det, at vi er vores ansvar bevidst. Vi vil være et fyrtårn for ansvarlighed i vores branche. Det er vores ansvar at hæve barren og sætte standarden. Alt andet ville være uansvarligt.

I Danske Spil tager vi ansvaret på os. Vi vil vise vejen til at drive spillevirksomhed på ordentlig og ansvarlig vis. 

Nikolas Lyhne-Knudsen
administrerende direktør, Danske Spil