Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
om os

Der er en grund til, at vi hedder Danske Spil

Hero image
Det er ikke blot et navn. For vi er danskernes spilleselskab. Vi leverer drømme, oplevelser og underholdning, men vi skal også leve op til et særligt ansvar. Et ansvar for at finansiere det idræts-, kultur- og foreningsliv, vi er født af. Og et ansvar for at modarbejde spilafhængighed  på det marked, vi er en del af. 
 
0
gange henvendte vi os til kunder med omsorgskontakt i 2023
0
gange foregik omsorgskontakten via telefonopkald i 2023
0 mio.
i samlet samfundsbidrag i 2023
0 mio.
i udlodningsmidler til idræt, kultur og foreningslivet i 2023
udlodningsmidlerne

Overskud til fællesskabet

Siden 1949 har udlodningsmidlerne støttet idræt-, kultur og foreningslivet i Danmark. Vi ved godt, at du ikke spiller for at støtte de lokale spejdere, badmintonklubben eller pensionister, der spiller petanque. Men når du taber, er det da meget rart at vide, hvem der vinder.
Gå til udlodningsmidlerne