12. januar 2017

Eurojackpot-millionærer står frem

”I 1992 havde vi udbrud som Hut-li-hut, men hvad siger man, når man vinder i Eurojackpot?” – ”Det var lige godt satans!”

Det er ikke hver dag, man vinder i Lotto, og det er slet ikke hver dag, at vinderne står frem, men ikke desto mindre stod de nyslåede Eurojackpot-millionærer Leif og Aase Sommer frem onsdag eftermiddag i Super Brugsen i Ølsted. Hele Eurojackpot-puljen den 6. januar var på 570 millioner kroner, men da der var 5 vindere, delte de den ligeligt imellem sig.

Det er ikke hver gang, Leif Sommer køber en Lotto-kupon, men når det sker, så plejer Aase at sige, inden de går i seng: ”Jeg vil altså vide, om jeg ligger sammen med en millionær i nat!”

Men det var ikke helt nemt at tjekke for Leif Sommer.

”Når man sidder i nattens mulm og mørke med sin kuglepen og plører ovenpå tallene, så kan du ikke se tallene bagefter. Så jeg kunne ikke kontrollere, om jeg havde taget fejl af et syv-tal eller et fem-tal. Så ringede jeg til Danske Spil, som bekræftede, at kuponen var solgt i Ølsted Brugs. Så sagde jeg, at så er der da 80 procent chance for, at jeg har vundet,” fortæller Leif Sommer.

Da det gik op for både Leif og Aase, at de havde vundet, så sagde deres svigersøn, at han gik ned efter champagne. Leif og Aase delte en Breezer og sagde skål. Og selvom det føltes uvirkeligt, så var der en helt særlig ting, der gjorde, at det gik op for Aase, at det var sandt.

”Da der stod to glas på bordet, så måtte det jo være rigtig nok,” siger hun.
Med 114 millioner kroner i gevinst er der mange ting at kunne bruge pengene på. Men der er da også beskedne ønsker hos de nye millionærer.

”Jeg ønsker mig en ny tandbørste, og Leif ønsker sig to nye opvaskebørster,” siger Aase og griner, inden hun tilføjer: ”Jeg kunne godt tænke mig et cruise, men det er Leif ikke så meget til, så måske tager jeg en veninde med.”

”Måske køber jeg Ølsted Kro tilbage. Det er altid rart med nogle gæsteværelser, når man har gæster på besøg,” griner Leif.