Har du spørgsmål til Eurojackpot?Find svaret her

Velkommen til det nye Eurojackpot

Opdelt Spilside

Der er ikke længere en spilside, hvor man kan tilgå alle spil på én gang. Vi har valgt at dele den op for at give plads til designs, der passer til de specifikke spiltyper. Vi har valgt at prioritere placeringen af spillene, ud fra hvor mange der spiller dem. Derfor er lyn-Lotto lagt på forsiden, da langt de fleste vælger at lade lykkens gudinde finde tallene. Man har sine favoritter og skifter sjældent spiltype, så med et nye setup er det nemmere at gå direkte til de typer spil, man vil spille. 

Bekræft Køb

Vi har valgt at indføre et bekræftelsestrin, som man også ser i mange andre onlinebutikker, så du får et bedre overblik over, hvad du har valgt, inden du køber. På ’vælg-selv-spil’ er der også mulighed for at slette uønskede rækker.

Fokus på eget brand

Med den nye opdatering har vi valgt at have fuld fokus på brandet. Det betyder, at hvis man spiller Eurojackpot, så vil man kun se Eurojackpotbrandet, når man spiller. Man kan altid gå op og vælge et andet spil, ved at køre musen op på ’Flere Spil’ eller klikke på Danske Spil-ikonet i venstre hjørne.

Række / Ugevalg

Vi strømliner valgmulighederne for rækker og ugevalg, så det er ens for både Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot. Man kan nu vælge at spille spillene i enten 1,2,3,4 eller 5 uger, og så har de alle det samme antal rækkevalgmuligheder.

Ændringer til Systemspil

Det er nu muligt at få et overblik over, hvilke rækker man spiller via nøgleikonet i venstre side. Under denne er der et fluebens-ikon, hvor man kan se garantien.

Nye ’Sådan-spiller-du’-sider

Med den nye platform har vi også gjort det endnu nemmere for dig at spille, men for at introducere dig ordentligt, så har vi valgt at benytte os af Slideshare, som er nogle video-elementer, hvor du selv kan styre farten. Denne løsning virker både til mobil og PC.

Spillet

Eurojackpot blev lanceret d. 23.marts 2012 og er dermed vores nyeste lotterispil. Populariteten af spillet er steget støt siden lanceringen, hvilket er forståeligt, for i Eurojackpot er der altid minimum 63 millioner i 1. præmiepuljen, og den når hurtigt svimlende højder. 

I Eurojackpot spiller man med flere lande i Europa

Årsagen til at puljerne altid starter stort og hurtigt bliver gigantisk store er, at spillet spilles mellem flere europæiske lande.

Følgende lande deltager i Eurojackpot: Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn.


I Eurojackpot vælger du 5 tal + 2 ekstra tal for at få chancen for at vinde 1. præmiepuljen. De 5 tal er såkaldte hovedtal, mens de 2 ekstra tal kaldes stjernetal. Du skal vælge de fem hovedtal blandt tallene 1-50 og de to stjernetal blandt tallene 1-10.

Er der ingen vindere af førstepræmien, vokser puljen uge for uge. Når førstepræmiepuljen når de svimlende 570 millioner kr. efter gevinstafgiften, bliver det overskydende fordelt til 2. præmiegruppen

Trækningen af vindertallene i Eurojackpot sker hver fredag i Helsinki, og du kan nå at spille med lige indtil kl. 19 samme dag.

Gevinsterne er i kroner

I Eurojackpot spiller du ikke jackpot om euro. Det europæiske lottospil hedder Eurojackpot, fordi så mange europæiske lande spiller med om millionerne, og ikke fordi gevinsterne bliver udbetalt i euro.


5

varianter

Der er et Eurojackpot-spil til alle. Uanset om du foretrækker hurtige spil eller selv vil vælge tal eller system

Lyn Eurojackpot

Er vores mest populære måde at spille på. Her vælger systemet alle 5 Hovedtal og 2 Stjernetal på hver række, som du vælger at spille.Så er du hurtigt med i millionjagten.

Spil nu

Vælg Selv Eurojackpot

Vil du helt selv at vælge dine tal, er ”Vælg selv” det helt rigtige spil for dig – her styrer du 100 % selv, hvilke tal der skal blande sig i kampen om millionerne.

Spil nu

System Eurojackpot

Kan du lide en lidt mere teknisk tilgang, er systemspil lige noget for dig. Det kommer i mange forskellige variationer, med skiftende præmiegarantier.

Spil nu

Lykke Eurojackpot

Har du nogle lykketal, kan du sikre, at de er med på alle rækker, du køber. Du skal vælge min. 1 Hovedtal eller 1 Stjernetal og så finder systemet de resterende.

Spil nu

Eurojackpot Plus

Sæt dit helt på autopilot, og spil automatisk med om de vilde puljer hver uge. Du betaler via betalingsservice, og vinder du, sætter vi din gevinst direkte ind på din bankkonto

Opret Abonnement

Eurojackpot vindertallene

Der er spilstop i Eurojackpot, hver fredag kl. 19. 

Forløber trækningen normalt, vil du typisk kunne finde resultatet her på siden kl. 21

Desuden kan du finde resultatet af trækningen:
DR Tekst-TV side 293
TV2 Tekst-TV side 293

Vindertal