Spillet

Eurojackpot blev lanceret d. 23. marts 2012. Populariteten af spillet er steget støt siden lanceringen, hvilket er forståeligt, for i Eurojackpot er der altid minimum 63 millioner i 1. præmiepuljen, og den når hurtigt svimlende højder. 

I Eurojackpot spiller man med flere lande i Europa

Årsagen til at puljerne altid starter stort og hurtigt bliver gigantisk store er, at spillet spilles mellem flere europæiske lande.

Følgende lande deltager i Eurojackpot: Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige, Ungarn og Grækenland. 

I Eurojackpot vælger du 5 tal + 2 ekstra tal for at få chancen for at vinde 1. præmiepuljen. De 5 tal er såkaldte hovedtal, mens de 2 ekstra tal kaldes stjernetal. Du skal vælge de fem hovedtal blandt tallene 1-50 og de to stjernetal blandt tallene 1-12.

Er der ingen vindere af førstepræmien, vokser puljen fra trækning til trækning. Når førstepræmiepuljen når de svimlende 750 millioner kr. efter gevinstafgiften, bliver det overskydende fordelt til 2. præmiegruppen

Trækningen af vindertallene i Eurojackpot sker hver tirsdag og fredag i Helsinki, og du kan nå at spille med lige indtil kl. 19 samme dag.

Gevinsterne er i kroner

I Eurojackpot spiller du ikke jackpot om euro. Det europæiske lottospil hedder Eurojackpot, fordi så mange europæiske lande spiller med om millionerne, og ikke fordi gevinsterne bliver udbetalt i euro.

 

5

varianter

Der er et Eurojackpot-spil til alle. Uanset om du foretrækker hurtige spil eller selv vil vælge tal eller system

Lyn Eurojackpot

Er vores mest populære måde at spille på. Her vælger systemet alle 5 Hovedtal og 2 Stjernetal på hver række, som du vælger at spille.Så er du hurtigt med i millionjagten.

Spil nu

Vælg Selv Eurojackpot

Vil du helt selv at vælge dine tal, er ”Vælg selv” det helt rigtige spil for dig – her styrer du 100 % selv, hvilke tal der skal blande sig i kampen om millionerne.

Spil nu

System Eurojackpot

Kan du lide en lidt mere teknisk tilgang, er systemspil lige noget for dig. Det kommer i mange forskellige variationer, med skiftende præmiegarantier.

Spil nu

Lykke Eurojackpot

Har du nogle lykketal, kan du sikre, at de er med på alle rækker, du køber. Du skal vælge min. 1 Hovedtal eller 1 Stjernetal og så finder systemet de resterende.

Spil nu

Eurojackpot Plus

Sæt dit held på autopilot, og spil automatisk med om de vilde puljer hver uge. Du betaler via betalingsservice, og vinder du, sætter vi din gevinst direkte ind på din bankkonto. 

Opret Abonnement

Hvad er joker

Når du spiller Eurojackpot, Lotto og Vikinglotto har du altid mulighed for at købe en Joker med for kun 10 kr. pr kvittering. Joker er en ekstra chance for at krydre hverdagen, og vinde den helt store gevinst. For når du spiller Joker, er der gennemsnitligt over 7 millioner på højkant i førstepræmiepulje.
Joker på Eurojackpot har du mulighed for at spille med til den næstkommende Lotto trækning og Vikinglotto trækning. Det er dog ikke muligt at spille Joker til en Eurojackpot trækning.

Når du spiller med i Joker får du to 7-cifrede tal på din kvittering. Tallene udvælges tilfældigt af Danske Spils tilfældighedsgenerator og vindes fra højre. Det vil sige at ved f.eks. 2 rigtige, vinder du på de to sidste cifre *****RR, hvor R = Rigtige.

Jokerens historie

Jokeren blev sluppet løs d. 22 januar 2000 og den største gevinst blev vundet i oktober 2015. Præmien lød på hele 50.000.000 kr.!


Eurojackpot vindertallene

Der er spilstop i Eurojackpot, hver fredag kl. 19. 

Forløber trækningen normalt, vil du typisk kunne finde resultatet her på siden kl. 21

Desuden kan du finde resultatet af trækningen:
DR Tekst-TV side 293
TV2 Tekst-TV side 293

Vindertal