Artiklen forsætter nedenfor

EUROJACKPOT

Højpulje service

Spil med når puljen passer dig

Artiklen forsætter nedenfor
Dine rækker er nu lagt i kurven

Fordele ved Højpulje Service

  1. Du vælger din drømmepulje
  2. Du vælger antal rækker
  3. Du betaler før trækningen
  4. Du spiller automatisk med

Gå aldrig glip af de helt store Eurojackpot puljer

Eurojackpot Højpulje Service er et nyt abonnement til dig, der kun vil være med i trækningerne, når 1. præmiepuljen er ekstra høj. Men hvor høj skal puljen være, før den passer dig og dine drømme? Er det fx en pulje på mere end 300 mio. kr. eller makspuljen på 750 mio. kr.? Eller et sted midt imellem?

Vælg det beløb, du drømmer om at vinde. Og vælg, hvor mange rækker du vil spille med. Så sørger vi for, at du altid automatisk deltager – men kun de dage, hvor puljen er på det valgte beløb eller over.

Tilmeld dig Højpulje Service nu. Så spiller du automatisk, når Eurojackpotpuljen er stor nok til dig. Og du går aldrig glip af chancen for at vinde millioner af muligheder.

Vilkår

  • Der går 3 dage, fra du tilmelder dig Højpulje Service, til du deltager automatisk i en Eurojackpot trækning, dvs. at du skal oprette dig senest lørdag for at være med den kommende tirsdag. Og senest tirsdag for at være med i fredagens trækning.
  • Hvis du ikke kan nå at være med i den kommende trækning, kan du som altid købe en kupon online, i Lotto appen eller hos en forhandler.
  • Du er kun med i trækningen, hvis puljen er på det beløb, du har valgt – eller over.
  • Du får altid direkte besked på mail, når du betaler og deltager i en trækning.
Artiklen forsætter nedenfor