11. september 2023

En tredjepræmie på over en million

Spillede du Eurojackpot i weekenden? Så tjek lige din kupon en ekstra gang: Danske Spil efterlyser nemlig en heldige millionærer efter fredagens trækning. Den gyldne kupon er købt i en sandwichbar i Thisted.

Der var ingen heldige vindere af førstepræmien i Eurojackpot ved fredagens trækning – og der var heller ingen vinder af andenpræmien, men hvad gør det, når selv tredjepræmien er så meget værd, som det var tilfældet i fredags. Hele 1.360.495 kroner var der til en heldig vinder, som havde købt sin kupon i Kvix - en sandwichbar i Thisted.I

Indtil videre har Danske Spil ikke hørt fra vinderne, men der skal lyde et stort tillykke til de tre nyslåede millionærer:

”Vi siger tillykke til vinderen. Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Eurojackpot, vindertal, 8. september

21, 29, 31, 46, 49

Eurojackpot, stjernetal. 8. september

5, 6 

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.