vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Hvad er Eurojackpot


Eurojackpot blev lanceret d. 23.marts 2012 og er dermed vores nyeste lotterispil. Populariteten af spillet er steget støt siden lanceringen, hvilket er forståeligt, for i Eurojackpot er der altid minimum 63 millioner i 1. præmiepuljen, og den når hurtigt svimlende højder. 

I Eurojackpot spiller man med flere lande i Europa

Årsagen til at puljerne altid starter stort og hurtigt bliver gigantisk store er, at spillet spilles mellem flere europæiske lande.

Følgende lande deltager i Eurojackpot: Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn.

I Eurojackpot vælger du 5 tal + 2 ekstra tal for at få chancen for at vinde 1. præmiepuljen. De 5 tal er såkaldte hovedtal, mens de 2 ekstra tal kaldes stjernetal. Du skal vælge de fem hovedtal blandt tallene 1-50 og de to stjernetal blandt tallene 1-10.

Er der ingen vindere af førstepræmien, vokser puljen uge for uge. Når førstepræmiepuljen når de svimlende 570 millioner kr. efter gevinstafgiften, bliver det overskydende fordelt til 2. præmiegruppen

Trækningen af vindertallene i Eurojackpot sker hver fredag i Helsinki, og du kan nå at spille med lige indtil kl. 19 samme dag.

Gevinsterne er i kroner

I Eurojackpot spiller du ikke jackpot om euro. Det europæiske lottospil hedder Eurojackpot, fordi så mange europæiske lande spiller med om millionerne, og ikke fordi gevinsterne bliver udbetalt i euro.