5. april 2023

10 ord gjorde kvinde fra Vestsjælland til millionær

Fad, fif, sjov, pas, pote, elite, øvelse, læg, tag, øje: 10 ord, der gjorde kvinde fra Vestsjælland til millionær

 

Kvinde fra Vestsjælland var ekstra heldig, da hun skrabede sig til 1.000.000 kroner på skrabeloddet Dobbelt Bogstavjagt: Hun havde nemlig først havde stået med et helt andet skrabelod nede i Dagli’ Brugsen: ”Jeg havde en fornemmelse!”

Det er ofte de helt små tilfældigheder, der afgør, om man vinder den store gevinst eller ej. Det er en kvinde fra Vestsjælland et rigtigt godt eksempel på: Hun stod med et skrabelod til 30 kroner i hånden, da hun med et fik lyst til købe et lidt større lod. Hun kan ikke helt forklare, hvorfor, men som hun selv siger:

”Jeg havde en fornemmelse.”

Kvinden langede det billige skrabelod tilbage over disken nede i Dagli’Brugsen, og modtog i stedet en ’Dobbelt Bogstavjagt’, hvor hovedgevinsten er en rund million: 1.000.000 kroner.

Og dermed kan man roligt sige, at hendes formiddag – og hendes tilværelse – tog en drejning.

”Så kører jeg hjem og sætter en kop kaffe over og sidder og nyder en kop, mens jeg skraber stille og roligt.” fortæller hun.

Efterhånden som hun fik skrabet flere og flere ord helt fri steg humøret hjemme hos kvinden.

Syv ord: ”400 kroner, det er fint, det er lidt lommepenge,” siger damen.

Otte ord: ”1.000 kroner. Det er til et spaophold med veninden,” griner hun.

Ni ord: ”10.000 kroner. Det er også været fint, det er til en hyggelig sommerferie,” jubler kvinden.

10 ord: ”Nej, det passer ikke! Jeg fløj ud til min bedre halvdel, men han troede heller ikke på det, så jeg skyndte mig at tage overtøj på og fløj op til Kvickly, hvor jeg spurgte: ’Vil du ikke være sød at hjælpe mig med at tælle, hvor mange ord, jeg har skrabet fri?’ Hun kigger på loddet, og så kigger hun op og siger: ”Tillykke! Du er millionær!” fortæller kvinden med et stort grin.

Så måtte den nyslåede millionær ringe hjem til manden og fortælle, at den var god nok: Det ’dyre’ skrabelod til 50 kroner var pludselig blevet 2.000 gange mere værd: 1.000.000 kroner.

Og det blev fejret på vestsjællandsk manér:

”Jeg inviterede familien ud at spise på Ribhouse i Slagelse – og jeg gav!” fortæller hun med et grin før hun med ét bliver helt alvorlig og fortæller, at hun har givet den nærmeste familie en pæn sjat ’lommepenge’, som hun kalder det.

”Jeg har igennem en del år haft nogle bump på vejen, kan man sige, og der har familien været der og støttet op. Det her er så min måde at sige tak på,” fortæller hun.

 

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor