21. april 2023

Glad vinder af 100.000 skrabekroner

 ”Folk ville tænke, jeg var sindssyg sådan at løbe nøgen rundt og juble på græsplænen – så det lod jeg være med…”

 

En kvinde fra Sydsjælland vidste ikke helt, hvordan hun skulle fejre det på en passende måde, da hun vandt 100.000 kroner på et Quick skrabelod.

Det er ikke alle, der er lige gode til tal. En kvinde fra Sydsjælland har dog en helt særlig slags tal, som hun ikke er så god til:

”Jeg er utroligt dårligt til tal. I hvert fald, når det gælder sådan nogle beløb. Og i hvert fald, når det er til mig!” fortæller hun med et grin, da hun skal fortælle om den ’helt ok’ tirsdag for nyligt, hvor hun havde købt et Mega Månedsløn-skrabelod.

”Jeg troede først, at der stod 100 kroner, men så kiggede jeg én gang mere, og så slår det mig, at der er sgu da TRE nuller efter den prik der,” fortæller kvinden, som altså ikke havde vundet 100,00, men 100.000 kroner.

Det turde hun dog endnu ikke selv tro på, så hun ’ringede til en ven’.

”Så tager jeg et screenshot af kuponen og sender den til min mand og spørger: ’Hvad står der?!?’ Så ringede jeg til ham og bad ham læse, hvad der stod på billedet. Jeg stod jo og rystede. 100.000 er jo mange penge og jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde, og så siger han bare: ’Tillykke skat! Der står 100.000 kroner!’,” fortæller kvinden, som nu stod med et nyt problem: Hun var alene hjemme, så hvordan skulle hun fejre, at hun lige havde vundet 100.000 kroner?

”Min mand var sammen med sine kollegaer og kom først hjem senere, så jeg har var alene hjemme. Jeg sad her mutters alene og havde ingen af fejre det med, så i første omgang var der jo ikke den store jubelscene,” siger hun og tilføjer med et grin:

”Jeg tror også, at folk ville tænke, jeg var sindssyg sådan at løbe nøgen rundt og juble på græsplænen – så det lod jeg være med…” fortæller hun.

 

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor