27. april 2023

Gylden frokostpause: Vandt 100.000 kroner på skrabelod

En ung kvinde fra Aalborg-egnen arbejder med ’betalt frokostpause’ på den rigtig gode måde: For nyligt købte hun et Quick Mega Påske-skrabelod i sin frokostpause og vandt 100.000 kroner– og vendte derefter tilbage til jobbet i højt humør.

En frokostpause på 30 minutter kan bruges til mere end bare lige at stille den værste sult, før arbejdet atter kalder. Man kan for eksempel sagtens nå at købe et skrabelod og vinde en kæmpe gevinst: Det gjorde en ung kvinde fra Aalborg for nyligt, da frokostklokken ringede:

”Det var i min pause, og jeg tænkte: ’Skal, skal ikke?’, men så købte jeg et skrabelod til mig og et til min mor, og så tog jeg hjem til hende og skrabede det. Så siger jeg til min mor: ’Jeg tror, jeg har vundet 100.000 kroner!’,” fortæller kvinden, som dog ikke helt turde tro på sit eget held.

Udover et par skrabe-julekalendere, havde kvinden nemlig aldrig prøvet at skrabe før, så hun vidste ikke helt, hvad hun nu skulle gøre. For at få en hjælpende hånd, så tog hun loddet med tilbage til sit arbejde og spurgte chefen om hjælp.

”Så hjalp han mig med at logge ind på danskespil.dk for at tjekke det, og så sagde han: ’Det er rigtigt, du har vundet 100.000 kroner!’,” fortæller kvinden med stort grin.

”Det er vildt fedt! Jeg jublede helt vildt og kunne slet ikke finde ro. Jeg klappede min chef på skulderen og hoppede op og ned. Så spurgte min chef, hvad jeg skulle bruge pengene til, men det vidste jeg da ikke: Det var jo slet ikke gået op for mig endnu,” fortæller hun.

Det er efterhånden nogle dage siden, og nu har kvinden tænkt sig godt om og ved, hvad hun skal have for pengene.

”Jeg har lagt 80.000 kroner fra til indskud til en lejlighed og til møbler, og så de sidste 20.000: De er til mig selv, så nu skal jeg købe nyt tøj og nye sko og bare leve livet,” siger hun.

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor