6. januar 2023

Holbækker vinder 4.000.000 kr. på Den store julekalender

Hovedgevinsten på årets »Den Store Julekalender« er blevet vundet af en kvinde fra Holbæk Kommune, men hun bliver ikke den eneste, som kommer til at nyde godt af de 4.000.000 kroner. Kvinden har nemlig tænkt sig at bruge nogle af pengene på at glæde andre.


1.000.000 kroner her og nu og dertil 1.000.000 kroner de næste tre juleaftener: Sådan lød gevinsten for en kvinde fra Holbæk Kommune, da hun for nylig skrabede sig igennem »Den Store Julekalender« i en frokostpause, hvor hun til at starte med var i lidt dårligt humør.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg havde en dag, hvor jeg syntes, at det hele var lidt ... træls. Og så tænkte jeg, at jeg kunne skrabe min kalender, for jeg vinder jo ikke noget alligevel, fortæller hun.

Men som alle, der har prøvet at vinde på et skrabelod, ved, så kan det hurtigere blive en sjovere dag, og det må man i dén grad sige, at det blev for kvinden.

Faktisk kan hun slet ikke lade være med at grine højlydt, da hun skal fortælle om oplevelsen, hvor hun skrabede alle felterne og pludselig syntes, at der måske var gevinst.

Talte efter 10 gange- Så var der 12 juletræer. Og der mangler jo ellers altid et, ikke? Men så talte jeg dem, og der var godt nok mange. Så talte jeg dem igen, og det tror jeg, at jeg gjorde 10 gange. Så ringede jeg til en veninde og sagde »Du bliver nødt til at tælle de her juletræer«, fortæller kvinden, som efterhånden var rigtig godt op at køre.

Veninden fik dog i første omgang hurtigt lagt en dæmper på glæden med beskeden: »Jeg kan kun få det til 11«.

Men da de to veninder fik talt efter - nogle gange - så var der alligevel ingen tvivl. Der var alle de juletræer, der skulle være, og da kvinden for en sikkerheds skyld ringede til Danske Spil for at være helt sikker, var beskeden den samme.

- Så sagde de »Tillykke, du har vundet fire millioner kroner«, og jeg var bare sådan helt »Hold da kæft mand«. Så blev jeg lige millionær i frokostpausen, siger hun til Danske Spil og griner højlydt.

Vil gerne hjælpe andre


Kvinden er stadig helt rundt på gulvet og ved ikke helt, hvordan hun skal forholde sig til de mange penge.

- Jeg tror, at de skal være med til at betale mit hus og min bil og ... nej, det ved jeg ikke. Jo, så skal jeg rejse til ... nej, det ved jeg ikke lige nu. Jeg ved det ikke. Måske skal jeg holde lidt mere fri, og mine børn skal nok også have nogle større gaver, siger hun, mens hun stadig griner.

Da hun siger ordet »gaver«, er det som om, hun giver sig selv en idé: Hun vil give noget væk. Ikke nødvendigvis i form af materielle ting, men måske en håndsrækning her og lidt ekstra hjælp der. Nu har hun i hvert fald råd til det.

- Det giver mig rigtig meget glæde. Jeg holder meget af at hjælpe andre mennesker. Jeg synes bare, at det kommer tifoldigt tilbage, når jeg glæder andre mennesker ... og så er det jo ikke fire, men 40 millioner kroner. Er det ikke fantastisk, udbryder hun og griner igen højt.

 

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor