20. oktober 2023

Københavner skraber sig til 600.000 kroner og køber brødrister

Kvinde fra Storkøbenhavn skrabede med sig mad Danske Spil og Quick til 600.000 kroner og købte straks nye haveredskaber, en brødrister og en kaffemaskine: ”Jeg bruger dem hver dag, og det er 100 gange mere værd end rigtig luksus,” siger hun.

 

Er det luksus at købe dyrt tøj og diamanter? At købe en ny bil? En ferierejse sydpå? Eller er det bare en god og pålidelig brødrister, som rister brødet ordentligt på begge sider?

 

En kvinde fra Storkøbenhavn er ikke i tvivl. Hun vandt for nyligt 600.000 kroner på skrabeloddet ’Fjollede Kryb,’ men det har ikke fået hende til at skifte garderoben eller smykkerne ud med dyrere modeller. Hun foretrækker nemlig luksusvarer af en lidt mere hverdagsagtig og jordnær slags.

 

”Jeg har sat en del af pengene ind på opsparingskontoen og også betalt lidt gæld – og så har jeg købt haveredskaber, en ny kaffemaskine og en ny brødrister,” fortæller hun med et stort grin.

 

Hun ved godt, at det måske ikke lige er de første indkøb, som de fleste tænker på, når de drømmer om at vinde den store gevinst, men det er hun ligeglad med.

 

Jeg bruger dem hver dag, og det er 100 gange mere værd end rigtig luksus! Og så var jeg træt af, at den gamle brødrister kun ristede brødet på den ene side, så man skulle hive brødet ud, vende det og stikke det ned igen. Og kaffemaskinen er også bare god!” siger hun.

 

Nu har kvinden så ydermere den luksus, at hun fremover, hver gang hun drikker en kop kaffe eller spiser et stykke ristet brød, bliver mindet om, hvordan det føltes, da hun sad ved køkkenbordet med kaffen og skrabede det Fjollede Kryb-skrabelod, som gav hende gevinsten på 600.000.

 

”Det er hyggeligt, når man sidder og skraber. Det er spændende, men det var altså også en dejlig varm fornemmelse, jeg fik i kroppen, da jeg vandt. Den glædesfornemmelse: YES! Den var det hele værd,” fortæller hun.

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor