8. maj 2023

Skrabede sig til den store gevinst lige midt i pølsevognen

10.000 gode, skattefri kroner hver måned i de næste 10 år. Det er, hvad en 76-årig årig mand fra Vestbyen kan se frem til, efter at han i sidste uge skrabede sig til den helt store gevinst.Der var én mønt. Der var to mønter. Der var...

- For helvede, der er en mønt mere!

76-årige Erik fra Horsens greb til de kulørte gloser, da han i sidste uge skrabede tre felter med mønter på et Mega skrabelod og dermed vandt 10.000 gode, skattefri kroner hver måned i de næste 10 år.

Loddet købte han i kiosken på Spedalsø Torv, og vanen tro luntede han bagefter over i torvets pølsevogn og skrabede det for øjnene af de øvrige kunder.

- Taget var lige ved at ryge af pølsevognen! Der stod mange og så på, så jeg måtte give kaffe til hele banden, klukker Erik, der ikke ønsker at få sit efternavn i avisen.

Jeg mangler ikke noget


Han har endnu ikke talt med Danske Spil, og har derfor stadig lidt svært ved at forstå, at han har vundet den store gevinst.

- Jeg føler ikke en skid! Jeg har ikke fået den første rate endnu, og jeg forstår det nok først, når der går 10.000 kr. ind på kontoen. Det betyder ikke så meget for mig. Jeg mangler ikke noget og bor alene, men det er da rart at have som en ekstra sikkerhed, siger han, der mest af alt bekymrer sig om, hvorvidt gevinsten kommer til at koste ham hans ældrecheck og medicintilskud fra Horsens Kommune.

Og hvad sker med gevinsten, hvis han ikke holder de næste 10 år, funderer han videre:

- Men kan jeg bruge bare lidt af det, inden jeg kradser af, er det fint. Jeg regner med at rejse til Thailand til efteråret og håber på, at jeg måske kan rejse lidt mere. Jeg tager det stille og roligt.

Glad kioskejer


Erik køber hver dag et skrabelod, han spiller lotto og går til banko og bruger 2000-3000 kr. om måneden på spil, vurderer han.

For mange år siden vandt han 26.000 kr. på jokeren i lotto, og af og til vinder han lidt til banko. Men det er første gang, han hiver en milliongevinst hjem.

- Det værste, der kunne ske, var, hvis jeg skrabede en million mere. Det er for meget. Så giver jeg den sgu' væk, lyder det bestemt, inden han forlader kiosken og smutter over i pølsevognen.

Caroline Poulsen, ejer af kiosken på Spedalsø Torv, er meget glad over, at en af hendes stamkunder blev lykkens pamfilius.

- Det er helt vildt. Dejligt at gevinsten er gået til en fast kunde, der kommer her hver dag, siger hun, der overtog kiosken i januar sidste år.

Hun er stolt over, at hendes kiosk allerede kan bryste sig af en millionvinder og satser på, at det vil lokke nye kunder til.

- Danske Spil siger, at store gevinster plejer at trække flere kunder til butikken, siger Caroline Poulsen.
Det er ikke helt tosset at skrabe sig til 1,2 millioner kroner. Det var, hvad 76-årige Erik fra Vestbyen gjorde i sidste uge, og endnu kniber det med helt at forstå det.

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor