6. januar 2023

Midtfynbo vandt først 100.000 og siden to mio. kr. på skrabelod

Blot fordi, man har været uheldig en gang, kan man sagtens blive det igen. Men det omvendte gælder også. Især hvis man spørger en midaldrende mand fra Midtfyn.


I april vandt han 100.000 kroner på påskeudgaven af skrabeloddet Mega-Quick. Og måske derfor købte han også lodder til Danske Spils juleskrabespil, Pakkejagten.

- Jeg har ellers aldrig vundet noget i hele mit liv, men jeg vandt jo 100.000 kroner i påsken, og da jeg faldt over skrabeloddet 'Pakkejagten', mens jeg købte Lotto, så tænkte jeg: "Nu tager jeg lige en til!", fortæller manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

- Felterne blev lynhurtigt skrabet, og så kunne jeg se, at jeg havde vundet. Der stod "Fantastisk, du har vundet!", og så stod der 2.000.000, og jeg tænkte først, at det ikke kunne passe. Men så ringede jeg ind til Danske Spil og fik at vide, at det var rigtigt nok, fortæller manden videre.

En snekanon?Og her følger i den slags historier og pressemeddelelser typisk en længere passus om, hvad den heldige mand vil bruge millionerne på. Men det er ikke rigtig tilfældet her.

- Jeg kan godt forstå, hvis nogen synes, jeg er dødirriterende, men jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal bruge dem til. Jeg havde jo ikke planlagt at vinde to millioner kroner, fortæller manden, der dårligt er begyndt at bruge af påskens gevinst på 100.000 kr.

- Nogle af dem har jeg brugt på elregningen og på en vaskemaskine, der var lidt problemer med. Resten står der endnu, siger den heldige midtfynbo.

Manden fortæller dog, at han med hele familien tager sydpå på skitur over julen.

- Det har dog ikke noget med gevinsten at gøre, for den var bestilt i forvejen, men det kan godt være, at jeg kan finde noget at bruge pengene på der, siger han, der allerede har kigget i vejrudsigten, og der ER faldet sne i det område, hvor han og familien skal ned for at stå på ski, men ellers, så går det jo nok:

- Ja, ellers må jeg bruge pengene på en snekanon, siger han og griner - ''Jeg havde jo ikke planlagt at vinde to millioner kroner."

 

  

Om Quick

  • Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.
  • Quick har spil for enhver smag, både de små hurtige skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som BogstavjagtMega Quick og Millionjagten.
  • Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.
Artiklen forsætter nedenfor