9. februar 2021

Jeg har aldrig væltet mig i penge

Keno-vinder: Jeg har aldrig væltet mig i penge

En kvinde i 50’erne fra Brøndby Kommune har vundet 2.000.000 kroner på talspillet Keno, som udbydes af Danske Spil.

Kvinden sad på vinderaftenen og så TV, da der pludselig tikkede en SMS ind om om, at hun havde vundet en stor gevinst på Keno.

-Instinktivt tænkte jeg, at nogen prøvede at snyde mig. Men da jeg så tjekkede min mail også, stod der jo det samme. At jeg havde vundet to millioner kroner. Det var helt vildt, og jeg rystede over hele kroppen. Det værste var, at det var ret sent på aftenen, og jeg kunne slet ikke holde ud, hvis jeg ikke kunne dele nyheden med nogen.

Kvinden vovede derfor pelsen og skrev til sin søn, trods det sene tidspunkt, at hun på et splitsekund var blevet millionær.

-Han troede vist, at jeg havde drukket, siger hun med et stort grin og fortsætter:

-Først var han skeptisk lige som jeg. Men jeg fik ham da overbevist, lyder det.

Den nybagte millionær fortæller, at hun udover Keno, spiller Lotto og Eurojackpot.

-Jeg elsker spændingen ved tanken om at vinde, men ikke nødvendigvis en stor præmie. Normalt går jeg til banko, når der ikke er corona, og selvom det jo er små gevinster, så kan jeg ikke være i min krop af spænding. Lige nu må jeg jo så nøjes med at købe mine lotterikuponer. Og hvor har jeg gået mange gange og drømt om, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt. Nu da jeg har vundet er jeg helt rundt på gulvet og har helt glemt, hvad det var, jeg gik og drømte om, siger hun.

Kvinden fortæller, at hun arbejder hårdt for sine penge, og aldrig har haft mange af dem. Hun har endda været alene med sine børn igennem hele deres opvækst.

-Jeg ville da ønske, at jeg havde vundet pengene, mens børnene stadig var små, så jeg kunne have givet dem noget mere. For det har da været småt med penge fra tid til anden, men jeg har altid klaret den. Og nu må jeg bare forkæle mine børnebørn, lyder det.

Den heldige vinder drømmer om at investere i en ejerbolig med en lille have, så hun kan sætte sig ud og få lidt sol på næsen, og hvor der også er plads til at børnebørnene kan lege, når de er på besøg.

-Jeg bor i en lejelejlighed, og mine naboer er ikke nogle af de mest stille. Desuden kan det ikke betale sig at gøre noget ved lejligheden, når det ikke er min egen Så jeg drømmer virkelig om at få råd til mit eget sted.

Selvom kvinden nu kan kalde sig millionær, skal man ikke forvente, at hun laver om på sin måde at leve på.

-Nej du, siger hun med et grin: -Jeg samler stadig flasker og køber den billige mad i køledisken, hvor udløbsdatoen er ved at rinde ud.