vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Lad millionchancerne
komme til dig - helt automatik

Tilmeld PLUS

Forestil dig at opdage, at dine tal blev trukket ud... men du har glemt at spille. Den ærgelse kommer du aldrig til at opleve med et PLUS abonnement. For med et PLUS abonnement spiller du automatisk med hver gang, der er en trækning.

Få alle PLUS fordelene:

  • Gå aldrig glip af millionerne
  • Du spiller automatisk med hver gang der er en trækning
  • Betalingen sker automatisk via betalingsservice
  • Dine gevinster bliver sat direkte ind på din konto

Du kan tegne PLUS abonnement på følgende spil

Mistede hus og hjem. Nu er hun Lotto-millionær

En 62-årig PLUS abonnent fra Fredericia blev ringet op af Danske Spil med beskeden om Lotto-gevinst på 1 mio. kr.: ”For nogle år siden gik min mand og jeg konkurs og mistede vores dejlige hus og sommerhus, så det har været nogle hårde år. Men nu er der overskud til… Læs den dejlige historie her

Læs mere

Månedens PLUS præmie: Nytår på 1. klasse i New York

Hop ind i 2018 i byen over alle byer! Vi har en lækkerbisken af en præmie klar – og vi trækker en vinder blandt alle PLUS abonnenter.* Vinderen bor på 5* hotel, får privat sightseeing og skal fejre nytåret med et Dinner Cruise.
* Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan også deltage her

Læs mere

Bor du et heldigt sted?

Dit PLUS abonnement giver dig lov til at håbe og drømme. Med et abonnement er du nemlig altid hjemme, når heldet banker på. For de eneste der vinder, er dem der spiller. Hvis du vil se, om du bor et heldigt sted, kan du tjekke vores millionærkort.

Klik her

Læs mere
Tilmeld PLUS

+ Vil du ringes op og høre mere om PLUS abonnement?
+ FAQ