Med et PLUS abonnement slipper du for alt besværet. Du spiller nemlig helt automatisk med om de mange
millioner hver uge uden at røre en finger. Betalingen foregår via Nets, og når du vinder, sætter vi præmien
direkte ind på din bankkonto. Nemt ikke?

MillionKeno
Med MillionKeno får du Danmarks største millionchance. Krone for krone er der intet lotteri eller klasselotteri i Danmark, som kommer tæt på MillionKeno, når det gælder chancen for at vinde en milliongevinst. Den samme indsats brugt på MillionKeno giver mindst 3,6 gange større chance for at vinde en milliongevinst end noget andet lotteri eller klasselotteri.

Onsdags Lotto
Onsdags Lotto er det store nordiske Lottospil, hvor især SuperPuljen kan vokse sig gigantisk stor. Præmier for mere end 600 mio. kroner årligt.*

*Baseret på udbetalte præmier i Onsdags Lotto i 2011

Eurojackpot
Eurojackpot er et europæisk Lotto til dig, der kan li store tal – rigtig store tal. Danske Spil er gået sammen med en række europæiske lande for at tilbyde svimlende puljer, der bare stiger og stiger.

Lotto
Lotto er danskernes populære lotteri med næsten 200.000 vindere i gennemsnit hver uge. Præmier for mere end 1.100 mio. kroner årligt.**

**Baseret på udbetalte præmier i Lotto i 2011

V75
Spil automatisk med om de mange millioner i Nordens største hestespil. Vælg mellem kuponer til 48 kr. eller 72 kr. om ugen.

Vi har sammensat 4 abonnementspakker, så du kan spille med om rigtig mange millioner. Vælg den pakke, der passer til dine drømme.

Masser af ekstra lodtrækninger
Glæd dig til vores populære nyhedsbrev, hvor vi hver måned trækker lod om masser af spændende ekstra præmier. Og du er selvfølgelig helt automatisk med, når du modtager nyhedsbrevet.