Spillet

Vikinglotto startede 17 marts 1993 (fra februar 2001 til maj 2017 var navnet Onsdags Lotto). Vikinglotto er et fælles nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Slovenien og Belgien spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

Spillet går ud på at gætte 6 rigtige Hovedtal ud 48 og 1 rigtigt Vikingtal ud af 5.

Vikinglotto er spillet, der kan lune gevaldigt midt på ugen. Rammer du 6 rigtige Hovedtal og det rigtige Vikingtal, kan du godt begynde at juble, for førstepræmiepuljen i Vikinglotto er altid mindst 19 millioner kr. 

5

varianter

Der er et Vikinglotto-spil til alle. Uanset om du foretrækker hurtige spil eller selv vil vælge tal eller system

Lyn Vikinglotto

Er vores mest populære måde at spille på. Her vælger systemet alle 6 Hovedtal og 1 Vikingtal på hver række, som du vælger at spille, og så er du hurtigt med i jagten om millionerne.

Spil nu

Vælg Selv Vikinglotto

Har du tålmodighed, og lyst til helt selv at vælge dine tal, er ”Vælg selv” det helt rigtige spil for dig – her styrer du 100 % selv, hvilke tal der skal blande sig i kampen om millionerne.

Spil nu

System Vikinglotto

Kan du lide en lidt mere teknisk tilgang, er systemspil lige noget for dig. Det kommer i mange forskellige variationer, med skiftende præmiegarantier.

Spil nu

Lykke Vikinglotto

Har du nogle lykketal, kan du sikre, at de er med på alle rækker, du køber. Du skal vælge min. 1 Hovedtal eller 1 Vikingtal og så finder systemet de resterende.

Spil nu

Vikinglotto PLUS

Tænk, hvis du vandt, men havde glemt at forny din Vikingotto-kupon netop den uge, dine tal udløste milliongevinsten. Heldigvis kan du helgardere dig mod forglemmelsen med et Plus Abonnement

PLUS Abbonement

Hvad er Joker?

Når du spiller Lotto og Vikinglotto, har du altid mulighed for at købe en Joker med for kun 10 kr. pr kupon. Jokeren er en ekstra chance for at krydre hverdagen, og vinde den helt store gevinst. For når du spiller Joker, er der gennemsnitligt over 7 millioner på højkant i førstepræmiepulje.

Når du spiller med i Joker får du to 7-cifrede tal på din kvittering. Tallene udvælges tilfældigt af Danske Spils tilfældighedsgenerator og vindes fra højre. Det vil sige at ved f.eks. 2 rigtige, vinder du på de to sidste cifre *****RR, hvor R = Rigtige.

Jokerens historie 

Jokeren blev sluppet løs d. 22 januar 2000 og den største gevinst blev vundet i oktober 2015. Præmien lød på hele 50.000.000 kr.!

sådan vinder du

Vikinglotto er et puljespil med en stor 1. præmie, der altid starter på
minimum 19 mio. kr.


I Vikinglotto vinder du:
 

1. præmien, hvis du har 6 rigtige Hovedtal og 1 rigtigt Vikingtal på samme række.

2. præmien, hvis du har 6 rigtige Hovedtal på samme række. 

3. præmien, hvis du har 5 rigtige Hovedtal og 1 rigtigt Vikingtal på samme række.
 
4. præmien, hvis du har 5 rigtige Hovedtal på samme række.

5. præmien, hvis du har 4 rigtige Hovedtal og 1 rigtigt Vikingtal på samme række.

6. præmien, hvis du har 4 rigtige Hovedtal på samme række.

7. præmien, hvis du har 3 rigtige Hovedtal på samme række. 

Der er spilstop kl. 18:00, hver onsdag.

Du kan tjekke din kupon for gevinst hos en Danske Spil forhandler fra torsdag kl. 9.

Har du husket at spille Vikinglotto?

Har du husket at spille Vikinglotto i denne uge?

Spil Viklinglotto

Vikinglotto Vindertallene

Der er spilstop i Vikingotto, hver onsdag kl. 18. 
 
Forløber trækningen normalt, vil du typisk kunne finde resultatet her på siden kl. 21.
 
Desuden kan du finde resultatet af trækningen:
I Lotto Appen
DR Tekst-TV side 293
TV2 Tekst-TV side 293

Se Vindertal

Vikinglottos historie

Vikinglotto, blev introduceret i Danmark d. 17 marts 1993 (fra februar 2001 til maj 2017 var navnet Onsdags Lotto). Det har historisk værdi, da det var verdens første internationale lotteri. Fra spillets begyndelse til i dag bliver der stadig spillet med en række af vores nabolande, så når du spiller Vikinglotto, er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen med i kampen om 1. og 2. præmiepuljen. 


I Vikinglotto  skal du ramme seks Hovedtal ud af 48 mulige samt 1 Vikingtal af 5 mulige for at score den store gevinst. Der er altid minimum 19. millioner i puljer, så der er masser af frihed i sigte, hvis heldet tilfalder dig. 

 

Jokeren blev sluppet løs d. 22. januar 2000, og den blev hurtigt en fast del af spillet for rigtig mange Lotto-spillere. Fra november 2008 blev det muligt også at vinde i Joker om onsdagen.