25. august 2021

Endnu en vild vinderonsdag

Sidste uge kunne Danske Spil kåre intet mindre end seks nye millionærer, og denne uge byder allerede på endnu en vinder.

 

Onsdag aften omkring klokken syv kunne en heldig sjællænder lade champagneproppen springe. I Allerød sidder en heldig lotterispiller nemlig, som har ramt de helt rigtige tal i aftenens Joker.

 

Puljen i Joker er steget og steget siden sidst, den blev udløst tilbage i starten af juni, og dermed kan den nyudklækkede vinder altså se frem til en gevinst på intet mindre end 7.841.503 millioner skattefri kroner.

 

Den store vinder spillede med fra danskespil.dk, hvor vinderen havde købt en kupon til denne onsdags Vikinglotto med Joker.  

 

Aftenens vinder er den første vinder i 2021, der bor i Allerød kommune. Samme kommune udløste sidste år årets største vinder i Joker, hvor en heldig spiller fra kommunen løb afsted med lidt over 26 millioner i det populære tillægsspil.

 

Førstepræmien i Vikinglotto blev også udløst for anden uge i træk, dog desværre ikke til en dansker i denne omgang. I stedet kan vores naboer mod nord i Norge kåre en vinder af hele 19 millioner kroner i det nordiske lotteri.

 

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den nyslåede danske Joker millionær, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

 

Vikinglotto vindertal:

3, 15, 20, 25, 29, 36

 

Vikinglotto tillægstal:

4

 

Joker vindertal:

2, 4, 5, 0, 5, 5, 6