28. august 2023

Endnu en fantastisk vinderuge hos Danske Spil - ikke mindst i Hovedstadsområdet

Sidste uge har budt på lidt af hvert, både regn og sol - og også fire nye millionærer fra Danske Spils lotterier. Særligt er området omkring København blevet begunstiget af lykkens gudinde.

Fredag og tirsdag aften, da der skulle udtrækkes vindere i Eurojackpot, gik førstepræmien desværre ikke nogen af dagene, men heldigvis er det ikke kun førstepræmien, man kan blive millionær af i det store lotteri.

En heldig dansker ramte nemlig tirsdag en delt andenpræmie på intet mindre end 2.044.182 skattefri kroner. Vinderen spillede med via sit PLUS abonnement og kommer fra en mindre by nordvest for København.
En anden dansker var heldig at vinde en stor tredjepræmie på 1.729.239 kr. skattefrit - og havde købt sin vinderkupon hos Min Købmand, Trædrejerporten i Hvidovre.

Samtidig stiger førstepræmiepuljen i Eurojackpot til 126 millioner kroner til næste trækning på tirsdag.

Festen fortsatte lørdag aften, hvor Lotto som vanligt skabte to nye millionærer via Millionærgarantien (som nu skifter navn til Millionærchancen - men fortsætter med fast at sikre to milliongevinster hver lørdag aften). 

  • Den ene heldige vinder af millionen havde købt sin kupon i SuperBrugsen i Vinderup - og havde en yderligere gevinst på 60 kr.
  • Den anden nybagte millionær købte sin vinderkupon hos Kvickly i Brøndby.


Om vinderne blot var forbipasserende eller lokale vides ikke.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede millionærer, der også vil få tilbudt  millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.


Vindertal Eurojackpot, 22. august:

8, 40, 41, 46, 47

Stjernetal Eurojackpot, 22. august:

3, 11

Vindertal Lotto, 28. august 

2, 3, 4, 15, 17, 21, 27 

Tillægstal Lotto, 28. august

20


Om Eurojackpot
Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks.puljen er 750 mio. kr.

Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 750.000.000 kr.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. 

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. 

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.