31. marts 2023

Ældre mand vinder millioner i Eurojackpot og vil overraske familien med en rejse

Nybagt millionær fra Holbæk Kommune er ikke i tvivl. Han vil bruge hele sin Eurojackpot-gevinst på at rejse (endnu mere) sammen med sin familie.

Når man har en rigtigt dyr fritidsinteresse, så luner det godt, når man pludselig og uventet vinder over to millioner i Eurojackpot – det ved en ældre herre fra Holbæk Kommune, som vandt den store gevinst og nu får råd til at rejse endnu mere med sin familie.

”Jeg elsker at rejse, og jeg rejser både meget og meget langt, så pengene skal bruges på rejser sammen med min familie, for dem rejser jeg meget gerne sammen med,” siger han.

Indtil videre ved familien dog ikke, at de kan forvente at få betalt for de næste rejser - manden har planlagt at vente med at fortælle sine børn om Eurojackpot-gevinsten til deres respektive fødselsdage – så kan han nemlig slå to fluer med et smæk og invitere dem med på tur i samme ombæring.

”Du kan tro, at jeg kommer til at nyde gevinsten. Og vi skal nok få planlagt at bruge de penge,” siger han.

Og lige der, ved han faktisk, hvad han snakker om; han har nemlig prøvet det før.

For mange år siden vandt manden nemlig en større fem-cifret gevinst, og dengang øremærkede han alle pengene til ferierejser – og det er præcis det, han har tænkt sig at gøre igen.

Manden fortæller, at han i forvejen har set rigtig mange fjerne egne af jorden, men nu vil han lægge hjernen i blød for at finde på nye rejsemål. Indtil videre ved han ikke præcist, hvor han skal hen, men det skal han nok nå til, siger han og understreger, at fantastiske rejser ikke nødvendigvis skal gå til fjerne destinationer.

”Nejnej, jeg elsker at komme til Nordjylland og se ørnereservatet Eagleworld. Det er enormt spændende at se ørnene. De er store!” siger han begejstret.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.