22. februar 2023

Hold på hat og badevinger: Vinder 63 Eurojackpot-millioner i Lalandia

Har du lige været i Lalandia? Så har Danske Spil måske 63 millioner kroner til dig. De mange millioner kroner blev tirsdag aften vundet på en Eurojackpot-kupon købt i Lalandia Holiday Store i Rødby– men vinderen har endnu ikke meldt sig.

Det er første gang nogensinde, at en dansker vinder førstepræmien i Eurojackpots tirsdags-trækning. 

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til den heldige vinder. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om dem, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

En tirsdag udover det sædvanlige

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast både tirsdag og fredag aften. Og i aftes skete det så for første gang i danmarkshistorien, at førstepræmien en tirsdag skulle falde i danske hænder. Og således blev en ganske almindelig tirsdag 63 millioner gange sjovere for en nybagt mangemillionær.

Tilbage i sommeren 2022 vandt en dansker også førstepræmien i Eurojackpot, men det var i trækningen om lørdagen - og dengang var gevinsten på den gode side af 759 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen fra Lalandia, men ønsker et stort tillykke.

Vindertal fredag uge 8:

13, 20, 34, 38, 43

Stjernetal fredag uge 8:

3, 6

Eurojackpot

- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks.puljen er 750 mio. kr.

- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 759.318.630 kr.