23. januar 2023

13 millioner til tre heldige danskere

Dem der siger, at nummer to er den første taber, har nok aldrig prøvet at få næsten seks millioner kroner for en andenplads.

Det prøvede to heldige danskere efter fredagens trækning i Eurojackpot, hvor de begge fik en andenpræmie til hver 5.780.469 kroner. Den ene kommer fra Fyn, den anden fra Nordsjælland.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direk-tør i Danske Lotteri Spil.

En anden heldig dansker, der kan se frem til at modtage Danske Spils tilbud om millionærrådgivning er den heldige kunde fra hovedstaden, som vandt en tredjepræmie i det store internationale Eurojackpot.

Sådan en var nemlig 1,6 millioner kroner værd i weekenden.

Eurojackpot, vindertal, 20. januar 

1, 12, 15, 31, 47

Eurojackpot, tillægstal, 20. januar

9, 10

Om Eurojackpot

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.

Både spillere i Finland, Slovenien, Holland. Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge. Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.