17. juli 2023

Heldig dansker vinder andenpræmie i Eurojackpot

Det er svært at ramme både de fem vindertal og to stjernetal i Eurojackpot, og derfor var der heller ikke i sidste uge nogen Eurojackpot spillere, der løb med den helt store milliongevinst efter fredagens trækning – men heldigvis kan en andenplads også være guld værd, hvis man vinder den i Eurojackpot.

Det kan en heldig dansker skrive under på efter fredagens trækning. Den heldige vinder ramte nemlig 5+1 rigtige tal, hvilket udløser en andenpræmie. Den danske vinder er en af tre heldige vindere af andenpræmien, og kan nu se frem til at modtage intet mindre end 4.192.556 kroner.

Den nyudklækkede danske millionær havde spillet to rækker via mobil, og kommer fra Rudersdal Kommune.

På tirsdag er der svimlende 354 millioner kroner i Eurojackpot puljen.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderen, men ønsker et stort tillykke. 

Eurojackpot, vindertal, 14. juli

2, 4, 12, 31, 50

Eurojackpot, stjernetal, 14. juli

6, 8

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpotkupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.