13. februar 2023

Godkendt trøstepræmie: Vandt over 3 millioner kroner på en tredjepræmie

Ingen danskere vandt førstepræmier i sidste uges Eurojackpot - men er par danskere er formentlig rigtigt glade for deres flotte gevinster alligevel.

En heldig dansker manglede fredag aften de to stjernetal for at have vundet den helt store præmie i Eurojackpot fredag i sidste uge – men hvad gør det, når gevinsten for tredjepræmien stadig udgør ikke mindre end 3.214.280 kroner.

Den gyldne kupon med den flotte trøstepræmie er spillet hos Frederiksborg Kiosk i Københavns nordvestkvarter.

Tirsdag aften var historien næsten den samme: Der var ingen danske førstepræmier, men i stedet var der en andenpræmie for en kupon med fem rigtige vindertal og et enkelt stjernetal. Det udløser en kontant gevinst på 2.130.826 kroner til en formentlig glad Eurojackpot-deltager, der har spillet sin kupon i Kvickly Slotscentret i Holbæk.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Eurojackpot, vindertal fredag 10. februar

3, 10, 20, 36, 42

Eurojackpot, stjernetal fredag 10. februar

8, 10

 

Eurojackpot, vindertal tirsdag 7 februar

10, 15, 25, 37, 46

Eurojackpot, stjernetal tirsdag 7 februar

7, 12